Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

(Οι μάσκες πέφτουν! Πάλι γερμανοτσολιάδες οι υπερπατριώτες)! Επεισόδιo ανάμεσα στον μητροπολίτη Άνθιμο και πολίτες με φόντο το δημοψήφισμα

Επεισόδιo ανάμεσα στον μητροπολίτη Άνθιμο και πολίτες με φόντο το δημοψήφισμα
Ένταση σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον Ιερό Ναό Αγίου Παύλου στη Θεσσαλονίκη ανάμεσα στον μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμο και μερίδα πιστών, με αφορμή το δημοψήφισμα. 


Ειδικότερα, όταν κατά τη διάρκεια του κηρύγματός του, ο μητροπολίτης αναφέρθηκε στο θέμα του δημοψηφίσματος, υπογραμμίζοντας ότι ο ίδιος θα ψηφίσει υπέρ της συμφωνίας με τους δανειστές. Απευθυνόμενος προς τους πιστούς και αφού αναφέρθηκε στο ρόλο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τόνισε: «Προσοχή, προσευχή, ελπίδα. Ψηφίστε ό,τι θέλετε. Είναι απόλυτο δικαίωμά σας. Εγώ έχω το δικαίωμα, μία φορά να πω μία εξομολόγηση. Εγώ θα ψηφίσω Ευρώπη. Έχει τρωτά…»

Τότε ένας από τους πιστούς άρχισε να φωνάζει δυνατά «όχι» προκαλώντας τα χειροκροτήματα αρκετών εκ των παρισταμένων και αναγκάζοντας τον μητροπολίτη να αποχωρήσει εσπευσμένα προς το ιερό.



Ο μητροπολίτης, που, προς στιγμήν, φάνηκε κάπως αμήχανος, απευθυνόμενος προς τους ιερείς που τον συνόδευαν, αναρωτήθηκε: «Τώρα είναι όχι ή εναντίον αυτού;». «Ένας είναι» του απαντούν οι ιερείς και, αφού ο μητροπολίτης ήπιε μία γουλιά νερό, συνέχισε: ««Α, ένας είναι» και ξεκίνησε τις ψαλμωδίες διακόπτοντας εσπευσμένα το κήρυγμά του, που είχε αυτή την αναπάντεχη κατάληξη.

Πηγή: protoplano.gr


http://www.zougla.gr/greece/article/episodio-anamesa-ston-mitropoliti-an8imo-ke-polites-me-fonto-to-dimopsifisma

1 σχόλιο:

  1. ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ !

    Η πιο μεγάλη Ώρα ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ !
    Τώρα που πέφτουν οι Μάσκες όλων και βλέπουμε τα κοκάλινα "Πρόσωπα" τους !
    Τώρα βλέπουμε χωρίς κομματικές παρωπίδες, ποιοι είτανε και ΕΙΝΑΙ με τον Ελληνικό Λαό και ποιοι με τους ΞΕΝΟΥΣ Αφεντάδες !
    Τώρα βλέπουμε ΟΛΟ ΑΥΤΟ το Σαθρό, Ελεεινό "Πολιτικό κ. Θεσμικό" σύστημα με όλες της Παραφυάδες του !
    Τώρα βλέπουμε ποιοι ΚΑΘΗΛΩΣΑΝ την Χώρα και το Ελληνικό Λαό -ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ-!!
    Τώρα βλέπουμε ποιοι ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ και ποιοι κουβαλάνε για μόστρα Ελληνικά Διαβατήρια και Ταυτότητες !
    Τώρα βλέπουμε ζωντανά και ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ τι Εστί ΔΟΣΙΛΟΓΙΣΜΟΣ -όπως στην Τριπλή Κατοχή της Πατρίδας ΜΑΣ !!
    Τώρα βλέπουνε και το "Ρόλο" της κορυφής της Εκκλησίας της Ελλάδος ! Για την Ιστορία, ο Πόντιος Αρχιεπίσκοπος Χρύσανθος ΔΕΝ δέχθηκε να ορκίση Κυβέρνηση Δοσιλόγων στην Τριπλή Κατοχή των Ναζιστοφασιστων και Παραιτήθηκε/Παραίτησαν !
    Τώρα βλέπουμε ποιοι είναι οι Τρομοκράτες του Ελληνικού ΛΑΟΥ και της Χώρας μας !
    Τώρα βλέπουμε ποία Σκυλιά μας πήγαν στο Εμφύλιο Πόλεμο ! Είναι τα ΙΔΙΑ Σκυλιά, οι ΙΔΙΕΣ ΔΟΜΕΣ μαζί με τους Πατρώνες Τους !
    Τώρα βλέπουμε ποίος ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ και ποιοι παπαγαλίζουνε !
    Τώρα βλέπουμε ποιός Φοβάται και ποιός ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ !
    Τώρα βλέπουμε ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ στην .. ΠΡΑΞΗ (;;)
    Τώρα ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ, ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ, η ΕΛΛΑΣ Είναι ο Παγκόσμιος Συντελεστής της ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ του ΣΚΟΤΟΥΣ !
    Τώρα θα δούμε ΟΤΙ το Ελληνικό (Αρχαίο) Πνεύμα ΕΙΝΑΙ ΑΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΑΗΤΗΤΟ !
    Τώρα θα ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΑ !

    Όσοι το Χάλκεον Χέρι Βαρύ του Φόβου Αισθάνονται Ζυγόν Δουλείας Ας Εχωσιν !

    Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ !!

    Υ.Γ. Το "ΟΧΙ" στα Μαθηματικά/Αριθμητική είναι το μείων (-) ! Δηλαδή: Η Πρόσθεση, Πολλαπλασιασμός και Διαίρεση, ΑΥΤΑ τα ΕΧΟΥΝ και ΤΑ άλλα Όντα (Ζώα), το μόνο που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΧΙ (συνειδητό) δηλ. Το μείων (-), ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙ τον ΑΝΘΡΩΠΟ από τα ΖΩΑ, Το ΟΧΙ ! Το (-) !
    2. Ο Ελληνικός Λαός ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ! Ο Ελληνικός Λαός, η Ελλάδα, Χρωστά ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ, ΕΧΕΙ ΧΡΕΟΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ, στο Μέλλον ΤΗΣ και ΣΤΟΥΣ ΑΓΕΝΝΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή