Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

Ετοιμάζουν «Ιουλιανό» Μαϊντάν

 Κατάθεση στεφάνου του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο μνημείο του Ιωάννη Καποδίστρια στην Αγία Πετρούπολη παρουσία πολλών μελών της εκεί ελληνικής κοινότητας.
Την πτώση του κυβερνητικού Μετώπου «Κοινωνικής Σωτηρίας», αν δεν υποκύψει στους εκβιασμούς τού Eurogroup, μεθοδεύουν παρασκηνιακές δυνάμεις, τραπεζίτες και ΜΜΕ, θυμίζοντας το κοινοβουλευτικό πραξικόπημα του 1965.
Συντάκτης: Partisan.gr, 20/06/2015
Τις ημέρες των Ιουλιανών του 1965, όταν οι δυνάμεις της αντίδρασης και της υποταγής της χώρας στην ξένη εξάρτηση ανέτρεψαν την τότε νόμιμη κυβέρνηση της κεντροαριστεράς και άνοιξαν τον δρόμο στην χούντα και την τουρκική εισβολή στην Κύπρο, θυμίζει η περίοδος που διανύουμε.
Αν, μάλιστα, η κυβέρνηση δεν υποκύψει στις τελεσιγραφικές απαιτήσεις των δανειστών «εταίρων» στο Eurogroup, ετοιμάζονται να τεθούν σε εφαρμογή σχέδια αποσταθεροποίησης και βίαιης ανατροπής της με την ευλογία των κέντρων εξουσίας στις Βρυξέλλες και το Βερολίνο και την πιθανή ανοχή της Ουάσιγκτων.
Σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες («ετοιμάζεται πραξικόπημα και εγκατάσταση “μαύρης” κυβέρνησης»,www.defencenet.gr, 19/6/2015, 23:07), η κατάληψη του προαυλίου της Βουλής, μετά από κινητοποίηση των δωσιλογικών δυνάμεων υπό τον μανδύα του «ευρωπαϊσμού», ήταν το πρώτο δείγμα επίδειξης δύναμηςπρος την κατεύθυνση «βελούδινης» επανάστασης αλλά Ουκρανία και «Μαϊντάν» του Κιέβου.
Η διάθεση άφθονου χρήματος παρασκηνιακά από τους ενορχηστρωτές παρόμοιων ανατροπών, όπως ο Τζωρτζ Σόρος, ο έλεγχος των ιδιωτικών ΜΜΕ, και το δεδομένο ότι οι δυνάμεις ασφαλείας της χώρας ελέγχονται, σε μεγάλο βαθμό, από το προηγούμενο καθεστώς των Σαμαροβενιζέλων, επέτρεψαν στον Α. Σαμαρά να απειλήσει χτες, μετά την συνάντηση με τον αρχιερέα της διαπλοκής Σημίτη, ότι: «Ο λαός ξεσηκώνεται».
Η κυβέρνηση, πάντως, φαίνεται να είναι σε γνώση κάποιων μυστικών επαφών ανώτατων και ανώτερων αξιωματικών της ΕΛΑΣ με στελέχη της ΝΔ, γι’ αυτό έσπευσε να αναθέσει την ευθύνη τής ΕΥΠ στον υπουργό Δημόσιας Τάξης Γ. Πανούση.
Τώρα, για ποιον «λαό» μιλάνε, όταν και τα τρία μνημονιακά κόμματα είναι σήμερα κάτω από το 25% και οι αντιμνημονιακές δυνάμεις, ανεξάρτητα από τις μεταξύ τους διαφορές, είναι η απόλυτη πλειοψηφία των πολιτών, είναι απορίας άξιον.
Ερωτηματικό, επίσης, παραμένει και η στάση των ΜΑΤ, οι άνδρες των οποίων, σε πλειοψηφία, πρόσκεινται στην ευρωσκεπτικιστική και εθνικιστική ΧΑ και δύσκολα θα στηρίξουν τα αντεθνικά «βελούδινα» σενάρια των Σόρος και Σία.
Ενδεικτικό της σοβαρότητας της όλης κατάστασης είναι το ότι η επίσημη αντιπροσωπεία της Ε.Ε. στην Ελλάδα αβαντάρισε την διαδήλωση της Πέμπτης με διαδοχικά ποσταρίσματα στην ιστοσελίδα της.
Η εντολή, επίσης, για την προσωπική επίθεση που δέχεται η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου δόθηκε κατ’ ευθείαν από τον δεύτερο όροφο της πρεσβείας μεγάλης ευρωπαϊκής χώρας όπου εδρεύει το ειδικό γραφείο για την οργάνωση των επιχειρήσεων αποσταθεροποίησης.
Η αφορμή γι’ αυτό ήταν η σημαντική δουλειά που έκανε η Επιτροπή της Βουλής για την Αλήθεια του Δημόσιου Χρέους και οι αποκαλύψεις για το «στήσιμο» της ελληνικής «χρεωκοπίας» το 2010, μαζί με τα σεμινάρια του ΔΝΤ στα εντεταλμένα παπαγαλάκια που σήμερα ωρύονται κατά της «αυταρχικής» Ζωής.
Σημαντικό είναι, επίσης, ότι ο ίδιος ο Ρώσσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν φέρεται, σύμφωνα με το παραπάνω δημοσίευμα, να προειδοποίησε, στο περιθώριο της συνάντησης των δύο ανδρών στην Αγία Πετρούπολη, τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για το τι σχεδιάζεται στην Αθήνα. «Να προσέχεις», του είπε. Καλά πληροφορημένος, σίγουρα, ο Πούτιν παρακολουθεί με αγωνία τις ελληνικές εξελίξεις, μετά και την υπογραφή για τον ελληνο-ρωσσικό αγωγό...
Μια άλλη ανησυχητική πληροφορία, που μας κοινοποίησε η Μαρία Νεγρεπόντη-Δελιβάνη, Πρ. Πρύτανης και Καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, κι έρχεται από το Παρίσι μέσω ενός Γάλλου συναδέλφου της, μιλάει για πρόκληση διχαστικής αναταραχής στην Ελλάδα. Ο στόχος είναι να πέσει ο Τσίπρας όσο γίνεται πιο γρήγορα, πριν από τις εκλογές του Οκτωβρίου στην Ισπανία, ώστε να μην επεκταθεί ο «ιός» της αμφισβήτησης σε ολόκληρη την Ευρώπη.
(Surtout, surtout que ça ne s’ étende pas au reste de l’ Europe. C’ est lá, la seule et vraie explication de toute cette histoire. Faire tomber Tsipras le plus vite possible, avant les elections d’ Octobre en Espagne).
Αυτά τα σχέδια προωθούν στην χώρα μας σήμερα οι δυνάμεις του «μαύρου» τόξου των τραπεζιτών, τα εξωνημένα ΜΜΕ και η καραμπινάτη πέμπτη φάλαγγα.
Απέναντι σ’ αυτή την ζοφερή πραγματικότητα, η κυβέρνηση πρέπει να ενημερώσει και να αφυπνίσει τον λαό και να τον θέσει σε εγρήγορση. Να πάψει να «διαπραγματεύεται» ερήμην του!
Μαζί, όλες οι πολιτικές δυνάμεις, κόμματα και κινήματα, που είναι γνήσια αντιμνημονιακές, εθνικές και δημοκρατικές πρέπει να παραμερίσουν τις όποιες διαφορές υπάρχουν και τις δικαιολογημένες ενστάσεις για την ακολουθούμενη κυβερνητική πολιτική, έτσι ώστε να ορθωθεί ένα ατσάλινο τείχος από τις λαϊκές δυνάμεις, που θα εμποδίσει το πραξικόπημα του «μαύρου μετώπου» και θα υποχρεώσει τις δυνάμεις αντίστασης μέσα στο μέτωπο «Κοινωνικής Σωτηρίας» να αντιταχθούν στο να περάσουν τα σχέδια της υποταγής και της συντριβής των ελπίδων για ένα άλλο εθνικό μέλλον, το οποίο επέλεξε ο λαός στις 25 Ιανουαρίου.
Η κυβέρνηση, υπ’ αυτές τις συνθήκες, πρέπει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, να μείνει συνεπής στις προεκλογικές της υποσχέσεις για ανατροπή των μνημονίων και διαγραφή του χρέους και να πάρει άμεσα μέτρα για την προστασία των πολιτών και την αποτροπή ενός «Bank Run» (μαζική φυγή χρήματος από τις τράπεζες), που θα είναι προϋπόθεση για την ανωμαλία και το σχεδιαζόμενο «Μαϊντάν».
Οι δυνάμεις του μνημονίου, της λιτότητας, της εξαθλίωσης, της εθνικής ταπείνωσης οργανώνονται για τον εκβιασμό και την πραξικοπηματική ανατροπή, αν χρειασθεί, της νόμιμης κυβέρνησης της χώρας. Οφείλουμε να αντιδράσουμε άμεσα, και συλλογικά, στα παρανοϊκά σχέδιά τους.

http://partisangr.blogspot.gr/2015/06/blog-post_20.html#more

2 σχόλια:

  1. Ξέρετε γιατί είχαν βάλει τον Καρατζαφέρη και τα τσογλάνια του στην ΚοινοβουλειτικοΠραξικοπηματική Κυβέρνηση ;;; Και βεβαίως ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ με αυτά που είπε ο ... "Πρόεδρος της ... Δημοκρατίας" για το Ευρώ !!!!
    Εάν ΑΥΤΕΣ οι ΣΑΠΙΛΕΣ της Υποταγής κ. Υποτέλειας δεν διεκπεραίωσουν τα των Ξένων με Κοινοβουλευτικά Πραξικοπήματα, θα εφαρμόσουν τα ... ΩΜΑ Πραξηκοπήματα ! Αυτή την φορά δεν θα έχουμε τα ... Αποτελέσματα ΚΥΠΡΟΥ, ΑΛΛΑ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ !
    ΑΥΤΟΙ είναι ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΙΜΑΤΗΡΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ, "ΑΥΤΟΙ" είναι τα ΑγγλοΑμερικάνικα Γουρουνόσκυλα με τα Ντόπια Γραβατωμένα ΣΚΑΤΑ !
    ΜΟΝΟ που ΤΩΡΑ την Γραβάτα τους ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΧΟΙΝΙ για ΚΡΕΜΑΣΜΑ !!'
    Πάμε στοίχημα ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλοι μου καλοί !

    Τα ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ! Ποίο απλά δεν γίνονται !
    Είναι το Ρητώ: Ο Θάνατος Τους η Ζωή ΜΑΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή