Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

Η "ΚΥΡΙΑ" ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΕ ΤΗΝ ΜΟΝΤΑΖΙΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ, ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΤΟΥ #MenoumeEvropi

 Τελικά πόσο μικρός είναι ο κόσμος....Ή καλύτερα πόσο ακόμα πιο μικρός είναι ο Νεοδημορκατικός κόσμος;;

Την Δευτέρα 22 Ιουνίου, οι νεοφιλέλεδες θα μαζευτούν πάλι στο Σύνταγμα, με συνθήματα "Γέρουν γερά", "Βάστα, Σόιμπλε", "Ζήτω οι προτάσεις Γιούνκερ"....Μπαίνοντας στο συγκεκριμένο διαδικτυακό event, είδαμε τους διοργανωτές......



Μία από τους διοργανωτές (με τους υπόλοιπους θα ασχολήθούμε σε επόμενα άρθρα μας), είναι η κυρία Βάλια Παναγιωτίδου. Είναι αυτή η απίθανη κυρία που δημιούργησε την φανταστική ιστορία, ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου καταχέριασε υπάλληλο βενζινάδικου που αρνήθηκε να της αλλάξει λάστιχο. Και διαβάζουμε για την "κυρία", σε ένα άρθρο, για εκείνο το περιστατικό στην Ταλιμπανική Δημοκρατία

"Δεν πέρασαν ούτε 48 ώρες από την είδηση «ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΑΙΔΗΨΟ Ζωή Κωνσταντοπούλου σε κατάσταση αμόκ!»  την οποία έτρεξε να δημοσιεύσει τοiefimerida.gr, και η σκευωρία κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος. Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.






Στον προσωπικό της λογαριασμό, κάποια Βάλια Παναγιωτίδου ισχυρίστηκε πως στάθηκε μάρτυρας ανάρμοστης συμπεριφοράς της ΠτΒ, Ζ. Κωνσταντοπούλου, απέναντι σε υπάλληλο πρατηρίου. Μάλιστα για να ενισχύσει την καταγγελία της, το δημοσίευμα που φέρει την υπογραφή του Άγγελου Μόσχοβα έχει και ηχητικό της «συνέντευξης» που έδωσε η Παναγιωτίδου στον ίδιο. Στο ίδιο δημοσίευμα, φαίνεται και η ανάρτηση του υπαλλήλου του πρατηρίου Ν. Αλατσατιανου ο οποίος υποτίθεται ότι υπήρξε το «θύμα» αυτής της επίθεσης:
a2
Έτσι, ξεκινήσαμε να το ψάχνουμε. Και αυτά που βρήκαμε αποκάλυψαν τόσο πόσο γελοία και πρόχειρα είχε στήσει η ΝΔ αυτή την καταγγελία.
Πρώτα απ’ όλα, η Βάλια Παναγιωτίδου. Η Παναγιωτίδου είναι υπάλληλος του ΟΤΕ διορισμένη από τον Καραμανλη το 2006 και η προσωπική της σελίδα στο facebook είναι γεμάτη από αναρτήσεις υπέρ της Νέας Δημοκρατίας και κατά του Σύριζα:
χωρίς τίτλο
χωρίς τίτλο
Αλήθεια, δεν έχει πλάκα όταν οι διορισμένοι στο δημόσιο από την πιο άχρηστη κυβέρνηση (εκείνη του Καραμανλή 2004-2009), μιλάνε για την «αναγκαιότητα του μνημονίου»; Ας πάμε παρακάτω όμως…
Ακόμα και οι ίδιοι της οι φίλοι προσπαθούν να της δείξουν ότι τα βλέπει τα πράγματα μέσα από τα κομματικά γυαλιά της Νέας Δημοκρατίας:

χωρίς τίτλο
Οι φίλοι της. Περάσαμε λοιπόν να δούμε τους φίλους της και ανακαλύψαμε μερικά διαμαντάκια. Η τύπισσα λοιπόν έχει για φίλους:
Elia Zervou, η γνωστή ναζιστοδημοσιογράφος,

Christos Skaloumbakas, ο γιος του βασανιστή της Μακρονήσου,

Καρασμάνης Γιώργος, βουλευτής ΝΔ,

Κώστας Κεφαλογιάννης, με προφίλ φώτο τον ίδιο αγκαζέ με τον Σαμαρά,

Yannis Koutsomitis, που παρακαλούσε την Μέρκελ να μας «τραβήξει από την πρίζα» και τον

Thanassis Chimonas, γνωστό για τις προτιμήσεις του στις υπερήλικες.

Έχει ακόμα μια ντουζίνα αγνώστους στο ευρύ κοινό, αλλά βαμμένα ναζιστικά αποβράσματα. Φυσικά είναι μέλος σε ομάδες όπως «ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ», «ΔΗΜΗΤΡΑ ΡΑΠΤΗ (Υποψήφια Βουλευτής ΝΔ Περιφέρεια Αττικής)» και «Nea Dimokratia – Νέα Δημοκρατία Supporters Group | Facebook». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ
http://anemosantistasis.blogspot.gr/2015/06/blog-post_729.html
ΠΡΕΖΑ TV
20-6-2015


http://prezatv.blogspot.gr/2015/06/menoumeevropi_20.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+blogspot/zDhNz+(%CE%A0%CE%A1%CE%95%CE%96%CE%91+TV+%C2%A9)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου