Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

Πρόεδρος Ευρωπαϊκής Αριστεράς: Καταπάτησαν για ακόμη μία φορά τη δημοκρατία στην Ευρώπη


Δριμύτατη κριτική εναντίον της τακτικής των δανειστών σε βάρος της Ελλάδας άσκησε η πρόεδρος του κόμματος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς Γκάμπι Τσίμερ, κάνοντας λόγο για «άκαρδες δικαιολογίες του Eurogroup που καταπατούν τη δημοκρατία στην Ευρώπη».

«Οι άκαρδες ιδεολογίες του Eurogroup, καταπάτησαν για ακόμη μια φορά τη δημοκρατία στην Ευρώπη. Πρώτα εκβίασαν την δημοκρατικά εκλεγμένη ελληνική κυβέρνηση για μήνες, τώρα απορρίπτουν την δυνατότητα του ελληνικού λαού να αποφασίσει ο ίδιος για την πρόταση του Eurogroup» σημείωσε η κ. Τσίμερ.
Και πρόσθεσε: «Δεν θα ήταν πρόβλημα αν οι υπουργοί οικονομικών επέκτειναν το πρόγραμμα για λίγες ακόμη ημέρες. Αλλά δεν θέλησαν να δώσουν στον ελληνικό λαό αυτή την ελευθερία. Προτιμούν να δουν την μοναδική αριστερή κυβέρνηση στην Ε.Ε. να αποτυγχάνει, και γι' αυτό βάζουν την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση σε κίνδυνο. Τώρα οι αρχηγοί της Ε.Ε. πρέπει να βρουν μια λύση της τελευταίας στιγμής. Το μέλλον της Ευρώπης είναι στα χέρια τους».
http://tvxs.gr/news/eyropi-eop/proedros-eyropaikis-aristeras-katapatisan-gia-akomi-mia-fora-ti-dimokratia-stin-eyro


1 σχόλιο:

  1. Ανοικτή Επιστολή προς Φίλους του Π.Γ. κ. Κ.Ε. του ΚΚΕ !

    Θεωρούμε πολιτικά απαράδεκτη την θέση σας αναφορικά του δημοψηφίσματος μέσα στην βουλή των Ελλήνων ! Δεν θα μπούμε σε σφαίρες ιδεολογικής θεωρίας, διότι η ερώτηση του δημοψηφίσματος είναι συγκεκριμένη, και ο Λένιν μίλησε συγκεκριμένα για το συγκεκριμένο ! Εξάλλου η Λαϊκή Κυριαρχία περνά, έστω και λίγο στρεβλά μέσα σαυτό το αστικό σύστημα που είμαστε, και οι συνθήκες για να ωριμάσει και να συνειδοτοποιθεί το Λαϊκό Κίνημα προέρχεται την σήμερα εποχή και από τα δημοψηφίσματα ! Καλό είναι να κρατάτε την Ιδεολογοπολιτική Κοσμοθεωρία σας, αλλά δεν πρέπει να απέχεται από την δυναμικότητα της κίνησης της κοινωνίας, δεν πρέπει να απέχεται από το συγκεκριμένο ! Έχουμε την άποψη ότι έχετε Αυτοεγκλωβιστή, πολιτικά Αυτοεγκλωβιστή ! Κάτι σαν την Εκκλησία της Ελλάδος, εδώ η Χώρα έχει Ζωτικό Υπαρξιακό Πρόβλημα, εδώ η Χώρα, ο Ελληνικός Λαός βουλιάζει μέσα στο ψέμα του σάπιου, σαθρού και υποτελικού πολιτικού συστήματος, και αυτοί μοιράζουν Φακές κ. Φασολάδες !
    Ακόμη φίλοι μου, κοιτάξτε και αναλύστε σωστά τα τεκτενωμένα και λάθοι που έκαναν οι Γερμανοί Κομμουνιστές και οι Αριστεροί γενικά πρίν το 1933 στην Γερμανία ! Η αντίληψη "Σφάξε με Αγά μου να αγιάσω" είναι ξένη με την Ελληνική Αντίληψη και την Αριστερά !
    Συγνώμη αλλά άθελα σας παίζεται ένα μη δημιουργικό ρόλο, και έτσι χάνει και η Ελληνική Κοινωνία, ο Ελληνικός Λαός, η Ελλάδα !
    Διότι έχετε Ιστορική ΕΛΛΗΝΙΚΗ Πατριωτική παράδοση, μην το ξεχνάτε Αυτό ! Άλλωστε και κάπως έτσι γέμισε το κενό το NSDAP στην Γερμανία, εύκολα με ρηχώτητες "πατριωτικες", όπως το βλέπουμε σήμερα στην Χώρα μας με ΟΛΕΣ της Μορφές και Εκφάνσεις του ΚαπιταλοΝαζιστοΦασισμού !

    Έχετε Ευθήνη ως ζωντανό μέρος και μέλος την Ελλάδας !

    Με Πατριωτικούς Χαιρετισμούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή