Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Αντεγκλήσεις αντιεξουσιαστών με τους συγκεντρωμένους του 'Μένουμε Ευρώπη'



Η 'Πρωτοβουλία αγώνα από τη Λαϊκή Συνέλευση Συντάγματος' κάλεσε το απόγευμα της Πέμπτης σε συγκέντρωση στο Σύνταγμα ενάντια στη διαφαινόμενη συμφωνία της κυβέρνησης. Όπως αναρτήθηκε στο indymedia, οι υπεύθυνοι του καλέσματος μιλούν για παζάρι νέων μνημονιακών μέτρων, ενώ αφήνουν σαφείς αιχμές και ενάντια στις συγκεντρώσεις "Μένουμε Ευρώπη", τις οποίες αποκαλεί "μαύρο μέτωπο ΕΕ-Κεφαλαίου" που "επιχειρεί να καταλάβει τους δρόμους του αγώνα".

Είναι ενδιαφέρον πως η συγκέντρωση έχει προγραμματιστεί λίγο νωρίτερα από τη δεύτερη συγκέντρωση όσων επιθυμούν την παραμονή στο ευρώ και την Ευρώπη τώρα και με οποιοδήποτε κόστος, με συμμετοχή για μια ακόμη φορά βουλευτών της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Μάλιστα οι αντιεξουσιαστές από το κέντρο της πλατείες φώναζαν συνθήματα "ΕΑΜ - Ελλάς - Μελιγαλάς" με τους συγκεντρωμένους κάτω από το περιστύλιο της Βουλής να ανταπαντούν "Ελλάς, Ευρώπη, δημοκρατία".
"Ελλάς Ευρώπη δημοκρατία" ως απάντηση στο " εάμ Ελλάς μελιγαλάς" κ γιουχαρίσματα απο "μένουμε Ευρώπη" σε α/α
View image on Twitter
Η Ελλάδα του σήμερα, πρόσωπο με πρόσωπο...
Ματ έχουν περικυκλώσει, οι μένουμε Ευρώπη συνεχίζουν να σφυρίζουν.
 Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση όπως αναρτήθηκε στο indymedia:
ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ - ΑΝΤΙ Ε.Ε. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ 5.μμ στο σημείο όπου άφησε την τελευταία του πνοή ο αγωνιστής Δ.Χριστούλας.
Την ώρα που στις Βρυξέλλες, Τρόϊκα και Κυβέρνηση θα παζαρεύουν το ύψος των νέων μνημονιακών μέτρων, την ώρα που το Μαύρο Μέτωπο Ε.Ε - Κεφαλαίου θα επιχειρεί με όρους Μαϊντάν να καταλάβει τους δρόμους του αγώνα, η θέση του λαϊκού κινήματος δεν μπορεί παρά να βρίσκεται στον τόπο όπου την προηγούμενη πενταετία ο εργαζόμενος λαός όρθωσε το ανάστημα του απέναντι στην πολιτική γενοκτονίας που του επιβαλλόταν.
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ
ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ Ε.Ε, ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ
Πρωτοβουλία αγώνα από τη Λαϊκή Συνέλευση Συντάγματος

Φωτογραφίες twitter - @ypopto_mousi
http://news247.gr/eidiseis/koinonia/antegklhseis-antieksoysiastwn-me-toys-sygkentrwmenoys-toy-menoyme-eyrwph.3542315.html

1 σχόλιο:

  1. Συγνώμη βρέ Αλέξη ! Αυτό ήθελα να στο πώ εδώ και μήνες, αλλά σήμερα δεν άντεξα και στο λέγω ! Αντί να τους είχες σκίση την γάτα μπροστά τους και δημόσια σε δαύτους τους νεκρόφιλους της 26/1/15, κάθεστε ΟΛΟΙ σας και Σας ... Χαιδεύουν ! Έτσι ΕΙΝΑΙ πρώτα στο πρόσωπο και μετά στον ... Κ..Λ.. Ο !!! Τί είσαστε .... Μπίμπο ;; Μπίμπο και στους Νεκρόφιλους ;;;; Αυτή είναι η Αριστερά ;;; Εεεε τότε είμαι και πρώτος Νεκρόφιλος !!! Αλέξη φοβάσαι ;; Και τι ;; Τα ΑγγλοΑμερικάνικα Γουρουνόσκυλα ;; Για φοβάσαι τα Ντόπια τους πολλαπλά χρησιμοποιειμένα ΜουΝόΠανα ;;; Εάν φοβάσαι Αλέξη, τότε Χέστε μέσα, Αφήστε Εμέ ! Και θα Σου Πώ πως χορεύει το γύφτικο Παγκόσμιο Νεκρόφιλο Αρκουδάκι !!
    ΕΜΕΙΣ/ΕΓΩ θέλουμε/θέλω ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ (βλ. Το Σημείο του Αρχιμήδη !), εσύ φτουράς ;;;
    Όσο αφορά τα Ντόπια Νεκροφιλικά Αποβράσματα, ΘΑ ΑΝΟΙΞΗ η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ, ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΧΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΟΥΝ !!! Θα Τους Αποβάλουμε ΣΑΝ ΣΚΑΤΑ !! ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΤΑ που κουβαλάνε Ελληνικά Διαβατήρια και Ταυτότητες !!

    ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΠΥΡ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΟΝ ! Στο Διάολο με δαύτους !!!

    .... Αντε Χαιδιαρι που έβαλες ΣΤΕΦΑΝΙ ΣΤΟ Χαϊδάρι !!!! ΕΚΕΙΝΟΙ ΔΕΝ ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ - ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή