Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Ψαρογούρουνο με καρότο και μαστίγιο!


Ολοταχώς οδεύουμε προς "αριστερό" μνημόνιο (ψαρογούρουνο), γαρνιρισμένο με καρότο (Σακελαρίδης = προπαγάνδα) και μαστίγιο (Πανούσης = καταστολή)!

Μας   αρέσει;

Εκδορεύς

1 σχόλιο:

  1. Συγνώμη βρέ Αλέξη ! Αυτό ήθελα να στο πώ εδώ και μήνες, αλλά σήμερα δεν άντεξα και στο λέγω ! Αντί να τους είχες σκίση την γάτα μπροστά τους και δημόσια σε δαύτους τους νεκρόφιλους της 26/1/15, κάθεστε ΟΛΟΙ σας και Σας ... Χαιδεύουν ! Έτσι ΕΙΝΑΙ πρώτα στο πρόσωπο και μετά στον ... Κ..Λ.. Ο !!! Τί είσαστε .... Μπίμπο ;; Μπίμπο και στους Νεκρόφιλους ;;;; Αυτή είναι η Αριστερά ;;; Εεεε τότε είμαι και πρώτος Νεκρόφιλος !!! Αλέξη φοβάσαι ;; Και τι ;; Τα ΑγγλοΑμερικάνικα Γουρουνόσκυλα ;; Για φοβάσαι τα Ντόπια τους πολλαπλά χρησιμοποιειμένα ΜουΝόΠανα ;;; Εάν φοβάσαι Αλέξη, τότε Χέστε μέσα, Αφήστε Εμέ ! Και θα Σου Πώ πως χορεύει το γύφτικο Παγκόσμιο Νεκρόφιλο Αρκουδάκι !!
    ΕΜΕΙΣ/ΕΓΩ θέλουμε/θέλω ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ (βλ. Το Σημείο του Αρχιμήδη !), εσύ φτουράς ;;;
    Όσο αφορά τα Ντόπια Νεκροφιλικά Αποβράσματα, ΘΑ ΑΝΟΙΞΗ η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ, ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΧΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΟΥΝ !!! Θα Τους Αποβάλουμε ΣΑΝ ΣΚΑΤΑ !! ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΤΑ που κουβαλάνε Ελληνικά Διαβατήρια και Ταυτότητες !!

    ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΠΥΡ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΟΝ ! Στο Διάολο με δαύτους !!!

    .... Αντε Χαιδιαρι που έβαλες ΣΤΕΦΑΝΙ ΣΤΟ Χαϊδάρι !!!! ΕΚΕΙΝΟΙ ΔΕΝ ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ - ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή