Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

(Φιλοξενούμενη γνώμη)! Το ανδρείκελο ο Πανούσης ξανα οργανώνει τους ναζι. Επιθέσεις των ναζί ανα την Ελλάδα με πλήρη αστυνομική κάλυψη.(χτυπησαν την πορεία κατά του δολοφόνου Λάτση-ΕΛ.ΠΕ)


Ξανα οργανώνει το βαθύ κράτος τους ναζιστές με συνεχείς επιθέσεις ανά την Ελλάδα με κύριο ενδιαφέρον τους συλλογικότητες και αγωνιστές του αντικρατικού, αντικαπιταλιστικού κινήματος. Όλες οι επιθέσεις γίνονται υπο το σκοτάδι που προσφέρει απλόχερα η αστυνομία. Από το Αγρίνιο εώς την Αθήνα οι επιθέσεις των ναζί έχουν ίδια χαρακτηριστικά. 


Στη σημερινή μοτοπορεία κατά του δολοφόνου εφοπληστή Λάτση και των ΕΛ.ΠΕ η πορεία χτυπήθηκε απο κοινού απο συμμορίες της αστυνομίας και των ναζιστών που έδρασαν σε πλήρη συστοιχία. Υπήρξε περιστατικό απο την πορεία όπου γνωστός ναζιστής , δημόσιος υπάλληλος, πυροβόλησε τους διαδηλωτές, η αστυνομία προχώρησε άμεσα στην κάλυψη του ναζιστή ενώ συνέβαλε(προσαγωγή) δεκάδες διαδηλωτές. Στη συνέχεια επιτέθηκαν επίσης απο κοινού , αστυνομία και ναζιστές στην μοτοπορεία , καταφέρνοντας να εγκλωβίσουν μηχανές και αναβάτες ... 

Η συνεργασία αστυνομίας και ναζιστών ήταν επιβεβλημένη στη συγκεκριμένη διαμαρτυρία μιας και οι εφοπληστλες σαν τον Λάτση έχουν και τις δύο συμμορίες καλοταισμένες, παρόλα αυτά φαίνεται απο τα πολλαπλά περιστατικά ότι η παρουσία του Πανούση στην ηγεσία του παρακράτους της αστυνομίας ενθαρρύνει εκ νέου και εκ του ασφαλούς σε μεγάλο εύρος, τη συνεργασία των ναζιστών με την αστυνομία, ζήτημα που έχει και την τηλεοπτική κάλυψη και συμφωνία με ότι αυτό σημαίνει γαι τους αγώνες της κοινωνίας ενάντια στα καθάρματα του Κράτους και του Κεφαλαίου.


http://dakrygono-a.blogspot.gr/2015/06/blog-post_13.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου