Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

25.000.000 «μαύρα» ευρώ δόθηκαν τα τελευταία πέντε χρόνια σε δημοσιογράφους,


Ο Πάνος Καμένος δεν είναι και ο πιο αξιόπιστος πολιτικός άντρας στην χώρα. Διαβάζοντας όμως την χθεσινή ομιλία του εντοπίσαμε ένα σημείο που κάποιος αστός δημοσιογράφος θα το χαρακτήριζε αποκάλυψη – «βόμβα». Και δεν το συναντήσαμε να αναφέρεται σε κανένα δελτίο ειδήσεων παρ’ όλο τα μακροσκελή ρεπορτάζ που υπήρξαν  για την χθεσινή συνεδρίαση της βουλής.

Αντιγράφουμε από τα πρακτικά της βουλής



«Έχω στα χέρια μου την απάντηση από την έρευνα του ΚΕΕΛΠΝΟ. (σ.σ  Κέντρο Ελέγχου & Πρόληψης Νοσημάτων)

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, είκοσι πέντε εκατομμύρια ευρώ δόθηκαν τα τελευταία πέντε χρόνια «μαύρα» σε δημοσιογράφους, είτε απευθείας είτε μέσω off shore εταιρειών, όχι για να προπαγανδίζουν βέβαια τη γρίπη ή τα εμβόλια, αλλά για να αποτελούν «πιστόλια» εναντίον εκείνων που πήγαιναν εναντίον της νέας τάξης πραγμάτων και των οδηγιών που έδιναν οι δανειστές.

Με έβγαλε φωτογραφία πριν από λίγο ένας φωτογράφος -και το έβγαλε ένα site- με τις συνομιλίες μου με τον Πρωθυπουργό, λες και είπαμε τίποτα. Τα sms –λέει- που ανταλλάσσαμε. Ξέρετε πόσο πήρε ο δημοσιογράφος αυτός για να γράφει στη Βουλή και την Ευρωβουλή για τα εμβόλια από το ΚΕΕΛΠΝΟ;Τετρακόσιες σαράντα χιλιάδες ευρώ μέσα σε πέντε χρόνια! Ποιοι τα υπέγραψαν; Για ποιον λόγο τα δώσανε; Από πού κι ως πού off shore εταιρεία πήρε τέσσερα τετρακόσια;

Ζητώ από τον οικονομικό εισαγγελέα αύριο το πρωί να μπει στο ΚΕΕΛΠΝΟ και να πάρει όλη τη διακίνηση "μαύρου" χρήματος, για να βγαίνουν σήμερα τα κανάλια και να απειλούν τον ελληνικό λαό και να του λένε "κάνε μόνος σου, ρε, bank run, ρίξε τα ΑΤΜ, διάλυσε τις ελληνικές τράπεζες, οδήγησε στον πανικό τον ελληνικό λαό, κάνε το δούλο των δανειστών και εκείνων οι οποίοι  έρχονται να καταστρέψουν την πατρίδα μας!". Αυτή είναι η αλήθεια».

Υ.Γ. Με μια πρόχειρη έρευνα στο διαδίκτυο δεν βρήκαμε την   απάντηση από την έρευνα του ΚΕΕΛΠΝΟ. Αν γνωρίζει κάποιος αναγνώστης/ια μας που μπορεί να την βρούμε ας μας ενημερώσει.

Υ.Γ: Η ΕΣΗΕΑ μπορεί να μείνει αδιάφορη στην καταγγελία πολιτικού αρχηγού ότι μέσα σε πέντε χρόνια  δημοσιογράφοι  πληρώθηκαν με είκοσι πέντε εκατομμύρια  «μαύρα» ευρώ;


http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2015/06/25000000.html

1 σχόλιο:

  1. ... Και πρίν Αλέκτωρ λαλήση τρείς, βγήκαν στα Μικρόφωνα των Μπαλκονιών των ΜουΜουΕ τα πουλημένα τομάρια και λαλούν περί ηθικής, και λαλούν καθ υπόδειξη των Ξένων εντολοδόχων τους, γαβγίζουν με λύσσα ενάντια της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και της ΕΚΦΡΑΣΗΣ του Ελληνικού Λαού ! Σκίζονται να σώσουν Ταφέντι τα Άνομα, οι Δούλοι !!
    Και ΓΙΑ όσους δεν έζησαν την Τριπλή Κατοχή της Πατρίδας μας, κάπως και σχεδόν ΕΤΣΙ είτανε οι Κουκουλοφόροι ! Άλλαξαν οι Καιροί ! Πέταξαν την Κουκούλα τους και φόρεσαν "γραβάτα", οι Δούλοι !
    Αυτοί ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !
    Όπως λέει και το τραγούδι του Ξυλούρη, "Πουλημένοι-Πουλημένοι Κάσα σας προσμένη, όλοι οι Πουλημένοι ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ"!
    Εσείς ΟΛΟΙ ΣΑΣ Βρούτοι του Ελληνικού Λαού και Έθνους, θα καταντήσεται σαν τον Ιούδα που πέταξε και τα Αργύρια του και Αυτοκρεμάστικε !
    Ψάξτε για ... ΔΕΝΔΡΑ και μακριά από τα Μάτια μας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή