Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

Οι iskra.gr και rproject.gr παραπληροφορούν... συνειδητά; (Μικρό σχόλιο)


Στις ιστοσελίδες  iskra.gr και rproject.gr έπαιξε ένα άρθρο κάποιου κυρίου ΣΠΥΡΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ με τίτλο "ΥΠΑΡΧΟΥΝ «ΚΑΛΕΣ» ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ"; (Εδώ).
Στο συγκεκριμένο άρθρο... του συγκεκριμένου κυρίου ... στις συγκεκριμένες αριστερές ιστοσελίδες... στο κεφάλαιο για τα ΣΔΙΤ διαβάζουμε το ψευδέστατο και παραπληροφορικό απόσπασμα:



"Λίγες μέρες πριν, με από­φα­ση του ανα­πλη­ρω­τή υπουρ­γού Πε­ρι­βάλ­λο­ντος, ακυ­ρώ­θη­καν όλα τα έργα δια­χεί­ρι­σης απορ­ριμ­μά­των με ΣΔΙΤ που είχε προ­ω­θή­σει η προη­γού­με­νη συ­γκυ­βέρ­νη­ση, καθώς τε­ρά­στια ποσά θα πή­γαι­ναν στις τσέ­πες γνω­στών με­γα­λο­ερ­γο­λά­βων, ει­δι­κά με τα ερ­γο­στά­σια δια­χεί­ρι­σης στη Δ. Μα­κε­δο­νία (Μπό­μπο­λας) και στην Πε­λο­πόν­νη­σο (Πε­ρι­στέ­ρης"

Η... αληθινή αλήθεια είναι, πως οι Συριζαίοι Υπουργοί όχι μόνο προχώρησαν το ΣΔΙΤ με τον Μπόμπολα στη Δ. Μακεδονία (εδώ), όχι μόνο δεν τροποποίησαν προς το καλύτερο τους όρους σύμβασης και τους αποδέχτηκαν... αβλεπί (εδώ), αλλά ξεπέρασαν και τους Νεοδημοκρατικοπασόκους με το να χαρίσουν εκτάσεις της Λαφαζανικής ΔΕΗ στην... κερδοφορία του Μπόμπολα (εδώ)! 
Λοιπόν, κύριοι των αριστερών ιστοσελίδων, μας δουλεύτε ή σας δουλεύουν;

Εκδορεύς

http://paremvasiedsna.blogspot.gr/2015/06/iskragr-rprojectgr.html#more

2 σχόλια:

  1. Αλέξη, καλά και σωστά τα λέει ο Κασιμάτης για την Αντισυνταγματικότητα του "Χρέους" ! Αλλά Εμείς/Εγώ ΕΝΑ θα σου είπω: Εμείς Από Τα Έγκατα της Γης Κατακτητές Της Κορυφής, ΕΜΕΙΣ και Εάν Περάσαμε Πολλά Με ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ ΨΗΛΑ ....! Και όπως είπε ο Στέλιος, ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΜΟΥ και το Φιλότιμο ΜΟΥ ΒΑΔΙΖΩ ΜΕΣΑ στην ΖΩΗ με ΚΑΘΑΡΩΝ το ΜΕΤΟΠΩΝ ΜΟΥ (Απέναντι στον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ !!!). Το Ελληνικόν Μέλλον ΕΣΤΙ και ΕΙΝΑΙ η Ελληνική Ιστορική Συνείδηση (ΕΙΣ) !
    Όλα τα άλλα είναι μπούρδες και ξεράσματα ! Εντάξη Φίλε ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάπου έχασες τη "μπάλλα", φίλε!!! Αναζητώ τη σχετικότητα του σχολίου σου με το περιεχόμενο του κειμένου!!!

      Διαγραφή