Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

(Το πολιτικο-ιδολογικό πλαίσιο των οπορτουνιστών της Συριζαίκης κωλοτούμπας είναι εδώ)! Ενωτική Κίνηση: Κάλεσμα των μελών του ΣΥΡΙΖΑ σε πανελλαδική σύσκεψη

(Εδώ για Ενωτική Κίνηση). 





Η πολιτική συγκυρία, τα ιδεολογικά και πολιτικά χαρακτηριστικά της στρατηγικής του ΣΥΡΙΖΑ, το κόμμα και ο ρόλος του, απασχολούν την πανελλαδική σύσκεψη μελών του ΣΥΡΙΖΑ που πραγματοποιείται σήμερα το πρωί στο Σινέ Κεραμεικός και την οποία διοργανώνει η Ενωτική Κίνηση. 

«Το ζητούμενο σήμερα δεν είναι να συγκροτήσουμε άλλη μια τάση του κόμματος, αλλά να προσδιορίσουμε και να αξιοποιήσουμε τους ιδεολογικούς και πολιτικούς όρους που μας έφεραν έως εδώ» αναφέρουν οι εμπνευστές του σχετικού εγχειρήματος - και καλούν τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να δώσουν το «παρών» στη σύσκεψη.
Σύμφωνα με την Ενωτική Κίνηση η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ «αποτέλεσε ρεαλιστική εκδοχή για τη διακυβέρνηση της χώρας: η θέση αυτή ως κεντρική μας επιλογή δικαιώθηκε, ενώ οδήγησε σε μια συνεργασία δυνάμεων που συγκρότησαν την κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας».
«Η επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ να αναλάβει την κυβερνητική ευθύνη, αποτέλεσε τον πολιτικό καταλύτη και εκτόξευσε τα εκλογικά μας ποσοστά, ταυτόχρονα δε απαντούσε στο κεντρικό πολιτικό πρόβλημα της χώρας και έδινε πολιτική διέξοδο στην αμηχανία του λαού μας» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση και προσθέτει:
«Η κυβέρνηση περνά σημαντικά νομοσχέδια, υποστηρίζει τους πιο οικονομικά αδύναμους πολίτες, αντιμετωπίζει αδικίες των περασμένων ετών, ξεκινά τομές στη δημόσια διοίκηση και εφαρμόζει πολιτικές που ξηλώνουν μνημονιακές υποχρεώσεις».
http://tvxs.gr/news/ellada/enotiki-kinisi-kalesma-ton-melon-toy-syriza-se-panelladiki-syskepsi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου