Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

(Αλέξη, τι τον κρατάς τον προδότη που με την δημιουργική ασάφεια σπατάλησε τα αποθέματα της χώρας); Επεισόδιο στη συγκέντρωση του ΑΝΤΑΡΣΥΑ : Έβρισαν και έφτυσαν τον Γιάνη Βαρουφάκη

Επεισόδιο στη συγκέντρωση του ΑΝΤΑΡΣΥΑ : Έβρισαν και έφτυσαν τον Γιάνη Βαρουφάκη
Πορεία από τα γραφεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής προς τη Βουλή πραγματοποίησαν μέλη του ΑΝΤΑΡΣΥΑ το απόγευμα. Η συγκέντρωση ξεκίνησε στις 7 και ολοκληρώθηκε με πορεία στις 9 μ.μ.


Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, κατά την αποχώρησή τους, τρεις διαδηλωτές ήρθαν τετ α τετ με τους κ.κ. Ευκλείδη Τσακαλώτο και Γιάνη Βαρουφάκη, στη Βασ. Σοφίας στο ύψος των λουλουδάδικων (σ.σ. στην πλαϊνή είσοδο της Βουλής).

Οι διαδηλωτές σύμφωνα με το ρεπορτάζ επιτέθηκαν φραστικά στον υπουργό Οικονομικών και εν συνεχεία ένας εξ αυτών τον έφτυσε.


http://www.zougla.gr/greece/article/episodio-sti-sigentrosi-tou-antarsia--evrisan-ke-eftisan-ton-giani-varoufaki

1 σχόλιο:

  1. ... Και πρίν Αλέκτωρ λαλήση τρείς, βγήκαν στα Μικρόφωνα των Μπαλκονιών των ΜουΜουΕ τα πουλημένα τομάρια και λαλούν περί ηθικής, και λαλούν καθ υπόδειξη των Ξένων εντολοδόχων τους, γαβγίζουν με λύσσα ενάντια της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και της ΕΚΦΡΑΣΗΣ του Ελληνικού Λαού ! Σκίζονται να σώσουν Ταφέντι τα Άνομα, οι Δούλοι !!
    Και ΓΙΑ όσους δεν έζησαν την Τριπλή Κατοχή της Πατρίδας μας, κάπως και σχεδόν ΕΤΣΙ είτανε οι Κουκουλοφόροι ! Άλλαξαν οι Καιροί ! Πέταξαν την Κουκούλα τους και φόρεσαν "γραβάτα", οι Δούλοι !
    Αυτοί ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !
    Όπως λέει και το τραγούδι του Ξυλούρη, "Πουλημένοι-Πουλημένοι Κάσα σας προσμένη, όλοι οι Πουλημένοι ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ"!
    Εσείς ΟΛΟΙ ΣΑΣ Βρούτοι του Ελληνικού Λαού και Έθνους, θα καταντήσεται σαν τον Ιούδα που πέταξε και τα Αργύρια του και Αυτοκρεμάστικε !
    Ψάξτε για ... ΔΕΝΔΡΑ και μακριά από τα Μάτια μας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή