Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Neofillele parade - Μόλις 4 χιλιάδες οι πρόθυμοι των Βρυξελλών και οπαδοί των ΝΔ-Ποταμιού-ΠΑΣΟΚ που διαδήλωσαν στο Σύνταγμα χθες υπέρ της Τρόικας



Παρά τις απελπισμένες προσπάθειες των ΜΜΕ να παρουσιάσουν ως αυθόρμητη την χθεσινή συγκέντρωση, το πήρε χαμπάρι και ο τρελός του χωριού.

Ήταν η πρώτη επίσημη μάζωξη τριών κομμάτων κυρίως, ΝΔ-Ποταμιού και ΠΑΣΟΚ καθώς και λιγοστών ψηφοφόρων της Δημιουργίας Ξανά.



Με τη συμμετοχή βουλευτών και πολλών αποτυχημένων και μη εκλεγμένων πολιτευτών αυτών των κομμάτων, Δαπιτών -Οννεδιτών και απογόνων γερμανοτσολιάδων - μπόρεσαν με το ζόρι να μαζέψουν 3 με 4 χιλιάδες κόσμου.


Με το ακριβό κινητό στο χέρι , σφυρίχτρες και πλακάτ που είχαν την σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης ως σήμα κατατεθέν προσπάθησαν να κάνουν ένα είδος διαδήλωσης ήταν που κάτι ανάμεσα νεοφιλελέ parade, πανηγυριού έξω από εκκλησία και σύναξη κουστουμάτων πολιτικών.

Πολλά πλακάτ είχαν αντι-κομμουνιστικό και αντι-σοβιετικό περιεχόμενο.

Η υπερπροβολή του parade από τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ και την τηλεόραση μας κάνει να πιστεύουμε ότι η Πέμπτη αποτέλεσε πρόβα τζενεράλε για τη Δευτέρα.

Οι ίδιοι κύκλοι ετοιμάζουν μια μεγαλύτερη και πιο οργανωμένη μάζωξη με αντι-κυβερνητικό χαρακτήρα και κύριο σύνθημα, Ελλάς -Ευρώπη -Δημοκρατία.

Σύνθημα που ευθέως παραπέμπει σε αντίστοιχες ιαχές των φιλάθλων του Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού σε παιχνίδια ευρωπαϊκών κυπέλλων.Όπου Δημοκρατία βάλτε την ομάδα της προτίμησης σας.

Όλα αυτά τα Μέσα Μαζικής Παραπληροφόρησης που φούσκωσαν και αλλοίωσαν αριθμητικά χθες τον περίπατο μερικών εκατοντάδων προνομιούχων, την τελευταία πενταετία της κρίσης εξαφάνιζαν τις πολλαπλά μεγαλύτερες λαϊκές κινητοποιήσεις του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ. 

Η αστική προπαγάνδα κάνει ότι μπορεί για να περιορίσει και να υποβαθμίσει γνήσιες πολιτικές και ταξικές εκδηλώσεις με συγκεκριμένα αιτήματα υπέρ του λαού.Διαδηλώσεις που δεν υποστηρίζουν ούτε τα κυβερνητικά μνημόνια ούτε τις θέσεις της Τρόικας.


Νικολάι Τσίλης


http://kke4ever.blogspot.com/2015/06/neofillele-parade-4.html

1 σχόλιο:

  1. Θέμα: Μαθαίνουμε Να Σκεφτώμαστε

    1ον. Όποια, Όποιος και Όποιοι μιλούν με ορολογία Καταστροφολογίας, Φόβου και όλα τα συναφεί και Παράγωγα αυτών, Εξωτερικευούν α) Την Μορφή Αρρώστιας που τους κατέχει, β) Λειτουργούν ως διεκπεραίωση Άλλων, συνήθως, Ανομων και Αντικοινωνικών λειτουργιών, που Στόχο και Σκοπό Έχουν τον Μπλοκάρισμα της ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ !

    2ον. Η έλλειψη Γνώσης (Παιδείας), κάνει τον ΦΟΒΟ πιο ... "ελκυστικό" ! Γιαυτό άλλωστε το ΚαπιταλοΙμπεριαλιστικό Σύστημα απεχθάνεται την Παιδεία όπως ο Δίαολος το Λιβάνι ! Και ώς Συνεπαγωγή το Αυτό Σημερινό ΟικονομικοΚοινωνικό Σύστημα Βασίζεται (Απλά) στο ΨΕΜΑ και στης Μισές Αλήθειες που ΕΙΝΑΙ χειρότερες και από τα Ψέματα ! Αυτά ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ Αρρώστειες του Πνεύματος κ. της Ψυχής (μιλάμε πάντα για Ανθρώπους και Ανθρώπινες Κοινωνίες !), επαγωγικά η ίδια η Φύση του Καπιταλισμού ΕΙΝΑΙ Άρρωστη, ΕΙΝΑΙ Μια Θανατηφόρα Αρρώστεια ! Το Σήμερα (για ακόμη μια φορά το ... Δείχνει !)

    3ον. Στο ΔΙΑΤΑΥΤΑ: Οι ... "ΘΕΣΜΟΙ" είναι Βλ. 1ον. ! Φοβόμαστε ΚΥΡΙΟΙ της Ελληνικής Κυβέρνησης τους Άρρωστους και Φοβισμένους ;;

    και 4ον ως Πρόταση:
    ΑΣ τους ... Λυπηθούμε και ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ στην ανοίατη Αρρώστεια Τους την ... ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ !!

    ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή