Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

(Εξαιρετικό)! Δέκα λόγοι, που οι δοσίλογοι κι οι φασίστες θα ψηφίσουν ΝΑΙ!

 «Κάποια στιγμή, πρέπει να βάλουμε το κεφάλι κάτω και να πούμε, ότι φταίμε όλοι. Ο καθένας με τον τρόπο του».
Γιώργος Νταλάρας.  
__________________________________________
Όπως μας γνωστοποιεί σε περίοπτη ανάρτησή του το φιλοτραπεζικό ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ, ο δημοσιογραφικός και πνευματικός ογκόλιθος, που ακούει στο όνομα Δημήτρης Παπαγεωργίου, έχει δέκα (μόνο;) λόγους να ψηφίσει ΝΑΙ στα μέτρα, που προτείνουν οι οικονομικοί δολοφόνοι της Ε.Ε. και του Δ.Ν.Τ.  Τι είπατε; Δε γνωρίζετε ποιος είναι ο Δημήτρης Παπαγεωργίου;

Πρόκειται για το «δημοσιογράφο» των εφημερίδων, «Ελέυθερος Κόσμος» και «Ελεύθερη Ώρα». 
Στις 23.01.10, έξι συνδικάτα και μαζικοί φορείς (Β΄ ΕΛΜΕ, ο τοπικός σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και δυο σωματεία νοσοκομειακών) είχαν προγραμματίσει αντιρατσιστική συγκέντρωση στο σταθμό του μετρό της Πανόρμου, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την επιδρομή, δυο βδομάδες νωρίτερα (10.1.10), ακροδεξιών σε πολιτιστικό στέκι της περιοχής κατά τη διάρκεια εκδήλωσης της κίνησης «Απελάστε το Ρατσισμό». Πριν καλά καλά η συγκέντρωση αρχίσει, πενήντα περίπου κρανοφόροι, εξοπλισμένοι με ρόπαλα, σιδηρολοστούς, σιδερογροθιές, πέτρες κλπ («Αυτόνομοι Εθνικιστές»), επιτέθηκαν για να τη διαλύσουν, αλλά  απωθήθηκαν από τους παρευρισκόμενους. Η αστυνομία, παρόλο που είχε ειδοποιηθεί και βρισκόταν (με μικρές δυνάμεις) στο χώρο, δεν αντέδρασε κατ’ αρχήν στην επίθεσή τους. Υπό την πίεση του κόσμου όμως, που εν τω μεταξύ είχε συγκεντρωθεί στην πλατεία, τελικά προχώρησε σε μαζικές προσαγωγές των φασιστών. 

Αξίζει να διαβάσει κάποιος το επίσημο αστυνομικό ανακοινωθέν: «Ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη προγραμματισμένη αντιρατσιστική συγκέντρωση κατοίκων και φορέων των Αμπελοκήπων», οι ακροδεξιοί πλησίασαν τους συγκεντρωμένους με απειλητικές διαθέσεις, έχοντας στην κατοχή τους ξύλινα κοντάρια και εκτοξεύοντας ύβρεις. Ακολούθησαν αντεγκλήσεις και συμπλοκή μεταξύ τους, με αποτέλεσμα των τραυματισμό τριών (3) ατόμων από τους αρχικά συγκεντρωθέντες και ενός (1) ατόμου, από την ομάδα που προσέγγισε στο σημείο. Οι αστυνομικές δυνάμεις απώθησαν τα επιτιθέμενα άτομα και μετά από επιχείρηση τα συνέλαβαν».  Οι συλληφθέντες ανήλθαν σε 45, ανάμεσά τους κι ο εν λόγω «δημοσιογράφος», Δημήτρης Παπαγεωργίου, που κρίθηκε προφυλακιστέος, καθόσον θεωρήθηκε ομόφωνα επικίνδυνος για τέλεση νέων αξιόποινων πράξεων με μια διάταξη του άρθρου «περί ομοειδών αδικημάτων», εξ αιτίας παλιότερων συμμετοχών του σε επεισόδια με πρόσωπα του αντιεξουσιαστικού και αριστερού χώρου. 

Ιδού το...πόνημά του:

Του Δημήτρη Παπαγεωργίου
Δε γουστάρω τη λιτότητα και δε γουστάρω τους εκβιασμούς της Μέρκελ και του Σόιμπλε. Επειδή όμως ζούμε σε αυτόν τον κόσμο, όπου οι νεοφιλελεύθεροι κυριαρχούν, πρέπει να βρούμε τον καλύτερο τρόπο επιβίωσης μέχρι να αλλάξουμε τις συνθήκες.
Να σας δώσω 10 λόγους που θα ψηφίσω ναι;
1)   Το δημοψήφισμα επί της ουσίας είναι ναι ή όχι στο ευρώ. Εγώ είμαι με το ευρώ.
σ.σ. Απόλυτα φυσιολογικό! Διότι το ευρώ το κατέβασε ο Μωυσής από το όρος Αραράτ, είναι δηλαδή θεόσταλτο κι ως εκ τούτου δεν είναι δυνατόν να αμφισβητηθεί. Το ίδιο-επί της ουσίας- ισχυρίζονται, από το Μπάμπη και την Όλγα, έως το Θεοδωράκη και το Μιχαλολιάκο
2)   Η χώρα δεν έχει συντεταγμένο πλάνο εξόδου από το ευρώ. Αν και σαν διεθνιστής διαφωνώ με τις ιαχές του Καμμένου, ακόμη και εάν ήθελα να βγούμε από το ευρώ θα έπρεπε να γίνει η έξοδος από την ακόλουθη συνάρτηση: Χρήμα, τρόφιμα, καύσιμα, φάρμακα για ένα μεγάλο διάστημα μέχρι που το νέο νόμισμα να έχει αξιοπιστία. Όλα αυτά σε συνδυασμό με κράτος που παράγει προϊόντα, άρα πλούτο και θα προσελκύσει νέες επενδύσεις. Βλέπετε κάτι τέτοιο στην Ελλάδα όπου ''ξέρω έναν που ξέρει έναν για να με βάλει σε δουλειά;''. Όχι, οπότε πάμε παρακάτω.
σ.σ. Μυρηκασμός του ευρω-σλόγκαν «οι Έλληνες είναι τεμπέληδες και διεφθαρμένοι».
3)  Εάν πάμε στη δραχμή υπό ανεξέλεγκτη χρεοκοπία, τότε τα γεράκια των αγορών και κάτι μεγαλοεπιχειρηματίες με χρέη στην Ελλάδα -τα οποία θα διαγραφούν- που έχουν τα λεφτά τους σε ευρώ, θα μπουκάρουν στη χώρα και θα πάρουν τα πάντα τσάμπα. Σε αντάλλαγμα, θα δίνουν αντί για μισθούς χάντρες για ιθαγενείς και αντί για φαγητό μπόλικη εθνική υπερηφάνεια.
σ.σ. Ως αστοιχείωτος, αγράμματος κι άσχετος προς το θέμα (όπως άλλωστε άπαντες οι ξεπουλημένοι παπαγάλοι των καναλιών), δε γνωρίζει τα βασικά: Εθνικό νόμισμα σημαίνει, αφενόςΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ στις συστημικές τράπεζες, για να δούμε που πήγαν τα λεφτά τωνΑΝΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΕΩΝ και τα ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ των ολογαρχών κι αφετέρου ΕΛΕΓΧΟΣεισροής κι ερροής κεφαλαίων, ώστε να προστατευθεί η εσωτερική αγορά και να ξεκινήσει η ενίσχυση του ατομικού εισοδήματοςς και της  αγοραστικής δύναμης  των πολιτών, με σκοπό την επαναλειτουργία μιας λεηλατημένης και ημιθανούς οικονομίας. Όσα λέει, είναι όντως...χάντρες για ιθαγενείς!
4)  Δεν είμαστε Ισλανδία, που σημαίνει ότι δεν είμαστε ένα απομονωμένο νησί χωρίς εχθρούς. Γύρω μας, δεν έχουμε τους πιο ήρεμους και φιλειρηνικούς γείτονες. Ετσι δεν είναι εθνοπατριώτη ΥΠΕΘΑ;
σ.σ. Αν ήξερε γεωγραφία, θα γνώριζε ότι η Ισλανδία βρίσκεται κοντά στο Β. Πόλο. Eκτός κι αν, ο μέγας...opinion maker, δε θεωρεί το Β. Πόλο και τους διαύλους του εξ’ ίσου σημαντικό γεωστρατηγικό σημείο.
5) Σαν δημοκρατικός πολίτης, δεν πρόκειται να συνταχθώ με ψεκασμένους ακροδεξιούς, χρυσαυγίτες και εθνοκομμουνιστές από περιθωριακά κόμματα.
σ.σ. Ασχολίαστο...
6) Οι Ποδέμος, το Σιν Φέιν και το SNP ανεβαίνουν. Καλύτερα να παλέψουμε μαζί τους για να αλλάξουμε την νεοφιλελεύθερη ΕΕ παρά να γίνουμε Βόρεια Κορέα.
σ.σ. Ασχολίαστο...
7)  Είμαστε μια μικρή χώρα. Η έξοδος από το ευρώ δεν θα μας αποδεσμεύσει από τους κακούς ξένους. Αντίθετα θα μας ρίξει στην αγκαλιά του πιο φασιστικού κράτους της Ευρώπης, την Ρωσία.
σ.σ. Η κλασσική ιδεολογική βάση του ραγιαδισμού και του δοσιλογισμού: Η θεωρία της ψωροκώσταινας, που ως άλλη πόρνη, αδυνατεί να ζήσει χωρίς προστάτες. Κι όλα αυτά σε συνδυασμό με την απροκάλυπτη υιοθέτηση της  νεοναζιστικής και ΝΑΤΟικής προπαγάνδας στην Ουκρανία.  
8)  Τα φλέρτ με τη Ρωσία δεν βοήθησαν κανέναν. Μπορεί ο Λαφαζάνης να υποκλίνεται μπροστά στον Μίλερ, αλλά δεν νομίζω το ''ξανθό γένος'' να έρθει να μας δώσει καραβιές λεφτά για χάρη της Ορθοδοξίας.
σ.σ. Το ίδιο ως άνω.
9)       Η πολιτική αστάθεια, τους μόνους που θα ωφελήσει είναι τους ακραίους. Ηδη έχουμε έναν νέο Εθνικό Διχασμό: Τους συμφωνιακούς και τους αντισυμφωνιακούς. Φανταστείτε τι θα γίνει σε μια χώρα η οποία θα έχει διαλυθεί.
σ.σ. Αποδεχόμαστε το σουρεαλισμό, απ’ όπου κι αν προέρχεται! Ο συλληφθείς και προφυλακισθείς, για δολοφονική επίθεση σε αντιφασίστες, αγωνίζεται- μεσω του ΝΑΙ- κατά των ακραίων!

                        10)  Η λιτότητα είναι τοξική όντως και έχει εξαθλιώσει πολύ κόσμο. Εάν πάμε στη δραχμή, απλά θα οξυνθεί η εξαθλίωση των αδυνάμων.
                               σ.σ. Απ’ όσο θυμάμαι, επί δραχμής ζούσαμε στα δέντρα, τρώγαμε ωμά χόρτα και ωμό κρέας βροντόσαυρου και φορούσαμε προβιές. Ο Παπαγεωργίου δεν έχει ακούσει ότι το εθνικό νόμισμα καθίσταται πληθωριστικό, όταν διοχετεύεται προς κάλυψη σκανδάλων και μαύρων τρυπών του προυπολογισμού  και προς αντιπαραγωγικές δραστηριότητες. Δεν έχει ακούσει πως, όταν το εθνικό νόμισμα (υπό τις κατάλληλες πολιτικές και κοινωνικές προυποθέσεις βέβαια) διοχετεύεται προς ενίσχυση της παραγωγής και τηςαγοραστικής δύναμης των πολιτών, παράγει πλούτο, που επιστρέφει στην κοινωνία και καθίσταται εργαλείο ανάπτυξης.  Όταν η ασχετοσύνη τέμνεται με τη βλακεία, το αποτέλεσμα είναι φαντασμαγορικό! Είναι προφανές, ότι ο πόλεμος μαίνεται κι ότι τα στρατόπεδα αρχίζουν να διαμορφώνονται, όλο και πιο ξεκάθαρα.
Απ’ τη μια, είναι το δοσιλογικό μαύρο μπλοκ της αποικιοκρατίας και τωνπάσης (πολιτικής, δημοσ/φικής επιχειρηματικής κλπ) φύσεως εγχώριωντζουτζέδων της. Ένας πρόθυμος εσμός φασιστών, αλητών, τυχοδιωκτών, αμόρφωτων και  απατεώνων, που προπαγανδίζουν τον τρόμο (με το αζημίωτο φυσικά, εκτός κι αν είναι ντίπι ηλίθιοι) και την άκριτη θρησκοληψία υπέρ ενός νομίσματος-φούσκα και υπέρ μιας οικονομικής ένωσης διεστραμμένων μαφιόζων, που χρησιμοποιεί κι ενισχύει χιτλερικόύς και μισθοφόρους, προκειμένου να διαλύσει χώρες και να μεταμορφώσει τους λαούς σε Φελάχους του Ιμπραήμ το 1825. 
Κι όλα αυτά, προκειμένου το 1% του πλανήτη να συνεχίζει, να θρέφει κώλο εις βάρος του υπολοίπου 99%.
Το  στρατόπεδο του 1%, έχει ήδη διαμορφωθεί. 

Είμαστε άξιοι να διαμορφώσουμε το πανεθνικό, δημοκρατικό και πατριωτικό στρατόπεδο του 99%;

Και μην ξεχνάμε: Να κρατήσουμε ψηλά, το πνεύμα του μετώπου!

askordoulakos
http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2015/06/blog-post_700.html


2 σχόλια:

  1. Το πιο ωραίο θα ρθεί σε 2-3 μέρες ! Ο Γιούνγκερ θα βγάλει λόγω προς τον Ελληνικό Λαό, και θα τους αναλύση το πρόγραμμα τους ! Διότι (λένε) η ελληνική κυβέρνηση δεν ενημερώνει ολοκληρωμένα το Ελληνικό Λαό ! Αναμένουμε !
    Επίσης, σήμερα ο αντικαγκελαριος Γκάμπριελ στο 2 πρόγραμμα τηλεοράσες, έδωσε Ρεσιτάλ της παραπληροφόρησης, ούτε μνεία, ούτε αναφορά για περικοπές και μειώσεις που θα επιφέρουν τα "Μνημόνια" τους στον Ελληνικό Λαό ! Φαινόταν στο πρόσωπο του το Άγχος ! Χωρίς καμμιά κομματική ταυτότητα, σας λέγουμε ότι πλήρη διαστρέβλωση και εν μέρη μείωση της προσωπικότητας του Αλέξη και της Κυβέρνησης ! Και να σκεφτείτε είναι Αριστερός ... Συγνώμη Σοσιαλοδημοκράτης, καμμιά σχέση με τον Βίλλι Μπράντ !! Μήπως σκεφτήκατε τι θα λέγουν τα Δεξιά κόμματα στην Ευρώπη ;; Δεν χρειάζεται οι Πεμπτοφαλαγγίτες τους NTOSILOGOI τους θα μας τα αναφέρουν εντός ολίγον ημερών ! Μια πρώτη γεύση πήραμε το Σάββατο στην Βουλή !

    Καλά Κρασιά !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ... Και πρίν Αλέκτωρ λαλήση τρείς, βγήκαν στα Μικρόφωνα των Μπαλκονιών των ΜουΜουΕ τα πουλημένα τομάρια και λαλούν περί ηθικής, και λαλούν καθ υπόδειξη των Ξένων εντολοδόχων τους, γαβγίζουν με λύσσα ενάντια της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και της ΕΚΦΡΑΣΗΣ του Ελληνικού Λαού ! Σκίζονται να σώσουν Ταφέντι τα Άνομα, οι Δούλοι !!
    Και ΓΙΑ όσους δεν έζησαν την Τριπλή Κατοχή της Πατρίδας μας, κάπως και σχεδόν ΕΤΣΙ είτανε οι Κουκουλοφόροι ! Άλλαξαν οι Καιροί ! Πέταξαν την Κουκούλα τους και φόρεσαν "γραβάτα", οι Δούλοι !
    Αυτοί ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !
    Όπως λέει και το τραγούδι του Ξυλούρη, "Πουλημένοι-Πουλημένοι Κάσα σας προσμένη, όλοι οι Πουλημένοι ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ"!
    Εσείς ΟΛΟΙ ΣΑΣ Βρούτοι του Ελληνικού Λαού και Έθνους, θα καταντήσεται σαν τον Ιούδα που πέταξε και τα Αργύρια του και Αυτοκρεμάστικε !
    Ψάξτε για ... ΔΕΝΔΡΑ και μακριά από τα Μάτια μας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή