Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016

Δ. Πατρέων: Φιέστα για λίγα χιλιόμετρα αυτοκινητόδρομου



Σφοδρή επίθεση εναντίον του Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε η Δημοτική Αρχή Πάτρα, με αφορμή τα χτεσινά εγκαίνια από τον πρωθυπουργό του αυτοκινητόδρομου Κορίνθου – Πάτρας.
Συγκεκριμένα με ανακοίνωση του, ο Δήμος Πατρέων σημειώνει:

“Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, συνοδευόμενος χθες από υπουργούς, βουλευτές και άλλα στελέχη του κόμματός του, μαζί με εκπροσώπους των εργολάβων, εγκαινίασε ένα μικρό τμήμα του αυτοκινητόδρομου Κορίνθου – Πάτρας.
Στο ντεκόρ της φιέστας παρόντες ήταν και οι Περιφερειάρχες Δυτικής Ελλάδας κ. Κατσιφάρας και Πελοποννήσου κ. Τατούλης, στηρίζοντας την πολιτική όλων των κυβερνήσεων, των προηγούμενων και της σημερινής, που με προκλητικές συμβάσεις παραχώρησης, δίνουν άφθονο χρήμα στους κατασκευαστικούς ομίλους.
Στις δηλώσεις του ο Πρωθυπουργός και στους πανηγυρικούς λόγους, καθώς και στην ανάλογη προπαγάνδα, αποκρύφτηκε επιμελώς, το γεγονός ότι το έργο το πληρώνει πανάκριβα ο λαός στους εργολάβους. Για την κατασκευή του, συνεχίζει να το πληρώνει μέσω των διοδίων και θα το ξαναπληρώσει με ακόμα πιο βαρύ χαράτσι για να το χρησιμοποιεί.
Η Δημοτική Αρχή στηρίζει και θα στηρίξει και στο μέλλον, τις πρωτοβουλίες και τις κινητοποιήσεις του Κινήματος για την κατάργηση όλων των διοδίων και την ελεύθερη και δωρεάν χρήση των αυτοκινητόδρομων.
Οι δρόμοι, τα αεροδρόμια, το σύνολο των έργων που αφορούν τα έργα μέσων μαζικής μεταφοράς, έχουν γίνει με λεφτά του ελληνικού λαού και διεκδικούμε το αυτονόητο. Να μην πληρώνει και να μην χαρατσώνεται ο λαός για τη χρήση τους”.
http://www.aftodioikisi.gr/ota/dimoi/d-patreon-fiesta-gia-liga-xiliometra-aftokinitodromou/


1 σχόλιο:

  1. ΘEMA: ... OXI TA ΓKAPΣONIA THΣ EYPΩΠHΣ AΛΛA THΣ .. YΦHΛIOY !

    Από δίπλα του, Eνας Nεαρός Έλληνας (MAXAΛOMAΓKAΣ TOY KATOY MAXAΛA) κρατά μια Oμπρέλα για να προστατεύσει (;;;) τον Γιούνκερ από τον Hλιο THΣ EΛΛAΔOΣ (;;;) στα Nερά της Βουλιαγμένης και YΠO τους HXOYΣ THΣ Eλληνικής Mουσικής !!!

    Όλα Aυτά ενώ ο πρόεδρος της Κομισιόν Ο Γιούνκερ O NEKPOΦIΛOΣ κρατά ... TOYΣ OPXEIΣ (KAKAΛA) TOY !

    ΑπάντησηΔιαγραφή