Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

(Εκπληκτικό! Οι μπάτσοι παραδέχονται την ανεξέλεγκτη δράση των ναρκέμπορων και...ομιλούν ως διαιτητές.Πίσω,όμως,από αυτά κρύβουν την αλήθεια: Οι μπάτσοι πουλάνε την πρέζα)! Μαίνεται ο «πόλεμος» αντιεξουσιαστών και ναρκέμπορων στα Εξάρχεια – Τι «τρομάζει» την ΕΛ.ΑΣ.

MAT

Ανησυχία και προβληματισμό προκάλεσε στην ΕΛ.ΑΣ. βίντεο που αναρτήθηκε στο Youtube με νέα «παρέμβαση» αντιεξουσιαστών στην πλατεία Εξαρχείων ενάντια στους εμπόρους ναρκωτικών.
 
Αντιεξουσιαστές με κράνη και ρόπαλα στα χέρια μπήκαν στην πλατεία Εξαρχείων στις 9 Σεπτεμβρίου 2016 και έδιωξαν με τη βία άτομα που σχετίζονται με τη διακίνηση παραισθησιογόνων ουσιών στα Εξάρχεια. Διαμηνύεται δε ότι οι «αγώνες κατά των ναρκομαφιών θα συνεχιστούν». Το βίντεο ανησυχεί την ΕΛ.ΑΣ., καθώς δείχνει ότι μετά την πρόσφατη αστυνομική επιχείρηση και τις συλλήψεις εμπόρων ναρκωτικών στα Εξάρχεια, ο φάκελος «ναρκομαφία των Εξαρχείων» δεν έχει κλείσει.
Και αυτό διότι οι αντιεξουσιαστές θεωρούν ότι οι έμποροι ναρκωτικών δεν έφυγαν ποτέ από την πλατεία και εμφανίζονται αποφασισμένοι να συνεχίζουν τον «πόλεμο» εναντίον τους.
Ο «πονοκέφαλος» για την ΕΛ.ΑΣ. έγκειται στο γεγονός ότι οι ενέργειες αυτές καταδεικνύουν την απουσία του κράτους στην περιοχή, η οποία δίνει χώρο σε ομάδες του αντιεξουσιαστικού χώρου να υποκαταστήσουν τις κατασταλτικές δυνάμεις.
http://www.huffingtonpost.gr/2016/09/13/koinwnia-eksarxeia-narkemporoi-antieksousiastes_n_11990934.html?utm_source=News247&utm_medium=huffpost_homebig&utm_campaign=24MediaWidget

1 σχόλιο:

  1. Δεν καταλαβαινω τι ζορι τραβουν οι μπατσοι !! Η θα κοιταξουν να δρασουν αποτελεσματικα οι ιδιοι που ειναι και η δουλεια τους,η,αν δεν μπορουν να πουν ''ευχαριστω'' στον αντιεξουσιαστικο χωρο και να κατσουν να προσεχουν τα ντουβαρια στην Χαριλαου Τρικουπη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή