Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΔΕΔΥ: Συλλαλητήριο με Λαφαζάνη, Κωνσταντοπούλου και “όχι στο ξεπούλημα”


Με συλλαλητήριο που πραγματοποίησαν μπροστά από τη Βουλή εξέφρασαν την αντίθεση τους στο πολυνομοσχέδιο η ΑΔΕΔΥ και εργαζόμενοι σε ΔΕΚΟ. Συγκεκριμένα, όπως υποστηρίζουν, με την ένταξη των δημόσιων επιχειρήσεων στο Υπερταμείο οδηγούμαστε σε «ξεπούλημα» δημόσιας περιουσίας.

Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ Γιώργος Αδαμίδης, δήλωσε πως «αυτό που γίνεται σήμερα στη Βουλή, είναι εκποίηση δημοσίων αγαθών όπως είναι το ρεύμα και το νερό».
Ο Βαγγέλης Μουτάφης, εκπρόσωπος εργαζομένων της ΕΥΔΑΠ, δήλωσε από τη μεριά του ότι «η κυβέρνηση εξαπάτησε το λαό θυσιάζοντας το νερό στο βωμό των μνημονίων που η ίδια υπέγραψε».
Στη συγκέντρωση παραβρέθηκαν και ο επικεφαλής της ΛΑΕ Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο οποίος δήλωσε ότι «η κυβέρνηση στο τέλος θα ξεπουλήσει και τον Παρθενώνα» και η Ζωή Κωνσταντοπούλου επικεφαλής του κόμματος Πλεύση Ελευθερίας, η οποία δήλωσε ότι «αυτοί που προχωρούν στο έγκλημα του ξεπουλήματος των δημόσιων περιουσιών είναι αυτονόητο ότι θα λογοδοτήσουν».
Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων στις ΔΕΚΟ ξεκαθάρισαν ότι και μετά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου, οι αγώνες θα συνεχιστούν με στόχο να μην εφαρμοστούν ποτέ όσα προβλέπονται σε αυτό για τις δημόσιες επιχειρήσεις.
Συλλαλητήριο από το ΠΑΜΕ και στη Θεσσαλονίκη
Συλλαλητήριο πραγματοποίησε και το ΠΑΜΕ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στο πλακόστρωτο της οδού Εγνατία, μπροστά από το άγαλμα του Βενιζέλου, και στη συνέχεια κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα συγκρότησαν πορεία σε κεντρικούς δρόμους.
Λίγο πριν τις 8 το βράδυ η πορεία κατέληξε στο σημείο εκκίνησης και οι διαδηλωτές διαλύθηκαν.
http://www.aftodioikisi.gr/ergasiaka-ypallilwn-ota/adedi-sillalitirio-me-lafazani-konstantopoulou-kai-oxi-sto-xepoulima/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου