Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου 2016

{Μαίρη, κομμωτικό πιπέρι στο στόμα σου αν κάνεις αυτού του τύπου ερωτήσεις στον ΕΔΣΝΑ για τα πεπραγμένα (Αντιπρόεδρο και ΓΓ) και στην Α.Υ. - συνεταιράκι του Αλέξη - Καραμάνο της Περιφέρειας, για το ΧΥΤΑ Γραμματικού - Θα θέλει ξύδι η Θυμιώ ο Μπόμπολας}! Δ. Αμαρουσίου: Ερώτηση Μ. Διακολιού για τη βιοκλιματική αναβάθμιση γειτονιών
Eρώτηση – παρέμβαση έκανε η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος, Μ. Διακολιού προς το δημοτικό συμβούλιο Αμαρουσίου, σχετικά  με τις υπηρεσίες συμβούλου για τη βιοκλιματική.
Ερώτηση:


Στο έργο της «Βιοκλιματικής Αναβάθμισης Γειτονιών του Δήμου Αμαρουσίου μέσω δημιουργίας διαδρομής πεζών –ποδηλάτων», προβλέπεται ως υποέργο η παροχή Υπηρεσιών Συμβούλου, για την οποία είχε εγγραφεί στον προϋπολογισμό του Δήμου του έτους 2015 ποσό ύψους 55.797,77 ευρώ .
Πράγματι, κατόπιν διαγωνιστικής διαδικασίας η εκτέλεση του υποέργου αυτού κατακυρώθηκε στην εταιρία «Στ. Βενιέρης & Συνεργάτες ΟΕ» έναντι 52.275 ευρώ.
Στα πλαίσια των υποχρεώσεών της, η εν λόγω εταιρία έως το Νοέμβριο 2015, όφειλε να συντάξει και να παραδώσει: α) εκθέσεις πεπραγμένων στις οποίες θα αναφέρονται όλες οι ενέργειες που έχουν πραγματοποιηθεί από τους αναδόχους στο πλαίσιο του έργου, β) τεύχος προσδιορισμού των θέσεων εγκατάστασης του μετρητικού – μετεωρολογικού εξοπλισμού,
γ) τεύχος αξιολόγησης θερμικής και βιοκλιματικής απόδοσης των χώρων με μετρήσεις και υπολογιστικά μοντέλα και δ) τεύχος βιοκλιματικών στόχων πράξης.
Ερωτάται:
1)     Αν η εν λόγω εταιρία  πράγματι προσέφερε τις προβλεπόμενες υπηρεσίες και  αν υπέβαλε τα παραδοτέα τεύχη και εκθέσεις.
2)     Να μας δοθούν αντίγραφα των παραδοτέων.
3)     Να ενημερωθούμε για τα χρήματα που έχουν δοθεί στην ανάδοχο ανά ένταλμα.
http://www.aftodioikisi.gr/ota/dimoi/d-amarousiou-erotisi-m-diakoliou-gia-ti-vioklimatiki-anavathmisi-geitonion/
http://paremvasiedsna.blogspot.gr/2016/09/blog-post_6.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου