Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

Γιατί οι μαφιόζοι αρχίζουν να «αδειάζουν» τα τσιράκια τους;

 «Δεν πιστεύω ότι ο Γιώργος Παπανδρέου είχε δόλο, ήταν όμως άτυχος γιατί εξελέγη Πρωθυπουργός πάνω στην κρίση. Είμαι από αυτούς που επικρίνουν την Πρωθυπουργία του, αλλά δεν μου αρέσει και η ανθρωποφαγία που επιχειρείται».

Γιάνης Βαρουφάκης
_____________________________________

Νευρίασε φαίνεται ο... αντικειμενικός Νικολάκης, επειδή το αφεντικό δεν πήρε άδεια (STAR) κι άρχιζε ν’ αλλάζει τον φιλοκυβερνητικό αμανέ. Έβγαλε λοιπόν τη Σαββατιάτικη «ΑΓΟΡΑ», με τη γνωστή πλέον είδηση-βόμβα, βάσει της οποίας οι Κουίσλινγκς της Αριστεράς και της προόδουαποφάσισαν να μη νομοθετήσουν το δικαίωμα του δανειολήπτη να υποβάλλει πρόταση εξαγοράς του δανείου του πριν καταλήξει στα funds.



Το ενδιαφέρον δεν εστιάζεται σ’ αυτό καθαυτό το γεγονός, αφού δεν μας εκπλήσσει τίποτα σχετικά με τα ξεπουλημένα κοπρόσκυλα, που παριστάνουν την κυβέρνηση. Το ενδιαφέρον εστιάζεται στο ότι οι μαφιόζοι του διεθνούς χρηματοπιστωτικού καρτέλ, «αδειάζουν» τα –εν Ελλάδι-τσιράκια τους.

Γνωρίζουν πολύ καλά, ότι όλα όσα έχουν εφαρμόσει την Ελλάδα κρέμονται σε μια κλωστή, αφού εμπίπτουν σε όλες σχεδόν τις διατάξεις του Ποινικού Δικαίου, εθνικού και διεθνούς. Αποτελούν –βάσει διεθνούς δικαίου-πράξεις πολέμου!

Γνωρίζουν επίσης καλά, πως αρκεί απλά μια στοιχειωδώς αστικοδημοκρατική κυβέρνηση (αλά Ισλανδία), ώστε να ανάψει πράσινο για να εκδοθούν –εγχώρια και διεθνή-εντάλματα σύλληψης και να οδηγηθούν όλα αυτά ταγουρούνια στις φυλακές, με τετράκις ισόβια έκαστος!

Γι αυτό ο Γιουνκέρ, στην ομιλία του στη Γενική Συνέλευση του ΣΕΒ στις 21 Ιουνίου είπε, ότι  «Απαιτείται ευρεία πολιτικήστήριξη και συναίνεση από όλες τις πλευρές και πλήρης ιδιοκτησία του προγράμματος. Πρέπει να είναι σαφές ότι ηελληνική κυβέρνηση επέλεξε το μείγμα πολιτικής». Γι αυτό δηλώνει με κάθε ευκαιρία, ότι «το μνημόνιο είναι ελληνική ιδιοκτησία».

Οι νεοναζί μαφιόζοι της ΕΕ, εδώ και αρκετό καιρό αντιλαμβάνονται ότι το νεομεσαιωνικό μόρφωμα της...ενωμένης Ευρώπης παρουσιάζει ανεπανόρθωτες ρωγμές και στρέφουν το βλέμμα τους προς την Ισλανδία, η οποία αφενός οδήγησε στο Ειδικό της Δικαστήριο τονπρώην πρωθυπουργό, Γκέιρ Χάαρντε κι αφετέρου έβαλε στη φυλακή τους διεφθαρμένους τραπεζίτες που είχαν άμεση ανάμειξη στην οικονομική κρίση του 2008. Συν τω ότι, τα ισλανδικά δικαστήρια επιδίκασαν σε κάθεΙσλανδό φορολογούμενο, αποζημίωση ύψους 30.000  ισλανδικών κορωνών για τη ζημία, που υπέστη ο ισλανδικός λαός από την πώληση μιας εκ των τριών μεγαλυτέρων τραπεζών της χώρας, της Íslandsbanki.

Κι αν- σε συνδυασμό με τα παραπάνω- σκεφτούμε, ότι στην Ελλάδα εφαρμόζονται τακτικές και πρακτικές, πουουδείς έχει τολμήσει να εφαρμόσει σε χώρα έως σήμερα, προκειμένου η χώρα  να τεθεί υπό ξένη κατοχή άνευ πολέμου, τότε είναι ευνόητο το άδειασμα του Τσιπράκογλου από τ’ αφεντικά του. Πετάνε στα σκυλιά το τσιράκι, για να γλυτώσουν αυτοί.

Γι αυτό προφανώς και το τσιράκι ταξίδεψε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού αυτές τις μέρες και δήλωσε ότι «Σε ένα ευρύτερο περιβάλλον αβεβαιότητας, αναποφασιστικότητας και αναταραχής, η Ελλάδα παραμένει μια άγκυρα της γεωπολιτικής σταθερότητας»: Για να διαπραγματευεί με τους Αμερικανούς τη διάσωση του τομαριού του, βλέποντας πλέον ότι οι Γερμανοί φίλοι του κι οι σύμμαχοί τους, αρχίζουν να τον πετούν στα σκυλιά.

Να κρατήσουμε ψηλά, το πνεύμα του μετώπου!

askordoulakos

http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2016/09/blog-post_566.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου