Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

Δήλωση - σοκ Κωνσταντοπούλου: Ξεφτιλισμένος ο Τσίπρας (vid)



ΔΡΙΜΥ «ΚΑΤΗΓΟΡΩ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ

Δριμύτατη επίθεση στην κυβέρνηση αλλά και προσωπικά εναντίον του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε σήμερα, Πέμπτη (29/09/2016) η πρώην πρόεδρος της Βουλής και επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας», Ζωή Κωνσταντοπούλου, με αφορμή την συζήτηση για πιθανή πώληση των εταιρειών ύδρευσης, ΕΥΔΑΠ και ΕΥΑΘ.
Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ANT1, μάλιστα, η κ. Κωνσταντοπούλου, αναφερόμενη ειδικότερα στο θέμα αυτό, αποκάλεσε τον πρωθυπουργό «ξεφτιλισμένο».
Η ακριβής δήλωσή της είχε ως εξής: «Εγώ ξέρω ότι οι άνθρωποι που έχουν τιμή και αξιοπρέπεια δεν λένε άλλα και πιστεύουν άλλα. Άκουγα τις προάλλες τον λόγο του κ. Τσίπρα, όταν πήγε στην ΕΥΔΑΠ, που έλεγε ότι “θα περάσουν πάνω από τα πτώματά μας αυτοί που θέλουν να ιδιωτικοποιήσουν την ΕΥΔΑΠ”. Όταν το έχεις πει αυτό, ε πρέπει πραγματικά να είσαι εντελώς ξεφτιλισμένος, δεν μπορώ να πω άλλη λέξη, για να φτάνεις να υπογράφεις την ιδιωτικοποίηση αυτή. Δεν μπορώ να πω άλλη λέξη».
Δείτε πιο πάνω στη video gallery του Newsbomb.gr το χαρακτηριστικό απόσπασμα από τη συνέντευξη της κ. Κωνσταντοπούλου


Read more: http://www.newsbomb.gr/bomb-tv/politikh/story/732124/dilosi-sok-konstantopoyloy-xeftilismenos-o-tsipras-vid#ixzz4Lfjh0Jvl

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου