Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

Οι χρήστες του διαδικτύου συμπαραστέκονται στον Στ. Χίο



http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2016/09/blog-post_387.html

Δεν μπορούσε να αφήσει αδιάφορους του χρήστες του διαδικτύου το πλήγμα που υπέστη η ανεξάρτητη μαχητική και αποκαλυπτική δημοσιογραφία με την ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του Στέφανου Χίου.

Όπως σημείωσε και ο ίδιος με δηλώσεις αμέσως μετά την σύλληψη του «Έχουμε να κάνουμε με μια πολιτική συμμορία οι οποίοι νομίζουν ότι στήνοντας τους δημοσιογράφους στο εκτελεστικό απόσπασμα θα μας φιμώσουν και θα μας δημιουργήσουν πρόβλημα».



Γνωρίζουμε ότι το εβραιομασωνικό πολιτικό κατεστημένο σε συνεργασία με τις δημοσιογραφικές ενώσεις, στις οποίες βάζει καθημερινά τα γυαλιά για το πώς ασκείτε η δημοσιογραφία, του στέρησαν το βραβείο Πούλιτζερ. 

Ξέρουμε, επίσης, ότι οι καθημερινές συγκλονιστικές αποκαλύψεις του μέσα από την εφημερίδα «Μακελειό» καθώς και οι βαθυστόχαστες πολιτικοκοινωνικές αναλύσεις που κάνει, βρίσκουν αποδοχή από τεράστια μερίδα του ελληνικού πληθυσμού.
Ο πολιτικός φορέας που έχει δημιουργήσει σε περίπτωση που λάβει μέρος στην εκλογική διαδικασία θα φέρει τα πάνω κάτω στον συσχετισμό που υπάρχει στο κοινοβούλιο.
Αυτός είναι ο λόγος που αντιμετωπίζει αυτή την δικαστική περιπέτεια. Εκεί οφείλεται ότι κανένα πολιτικό κόμμα, ούτε καν η αξιωματική αντιπολίτευση  δεν πήρε θέση για το ότι διώκετε άδικα ένας δημοσιογράφος, για το ότι φιμώνεται η ελεύθερη αποκαλυπτική δημοσιογραφία.

Υπάρχουν όμως οι χρήστες του διαδικτύου που πλημμύρισαν το Ιντερνέτ με μηνύματα συμπαράστασης και αλληλεγγύης στο πρόσωπο του Στέφανου Χίου.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου