Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Κωνσταντοπούλου: Διάβημα στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για το Ελληνικό



Η Ζωή Κωνσταντοπούλου και οι δικηγόροι Δημήτρης Κλούρας – τέως Γεν. Γραμματέας Δημόσιας Περιουσίας, Φώτης Μαζαράκης και Κώστας Ζηκογιάννης, ιδρυτικά μέλη του νομικού φορέα υπεράσπισης της Δικαιοσύνης που συστήνεται με πρωτοβουλία της Πλεύσης Ελευθερίας, επισκέφθηκαν την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κυρία Ξένη Δημητρίου-Βασιλοπούλου και προέβησαν σε επίσημο διάβημα για το έγκλημα ξεπουλήματος του Ελληνικού, αναπόσπαστο κομμάτι του οποίου είναι  η αποψινή ψηφοφορία στη Βουλή.

Εξερχόμενη της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου, η Ζωή Κωνσταντοπούλου δήλωσε:
«Καμμία εξουσία και κανένας αρμόδιος φορέας δεν δικαιούται να παριστάνει τον ανήξερο, τον ανίδεο ή τον ανενημέρωτο. Υπάρχουν ευθύνες σε κάθε δημόσια, πολιτειακή και συνταγματική λειτουργία. Υπάρχει ευθύνη στον καθένα μας να προστατεύσουμε την Δημόσια Περιουσία και Ιδιοκτησία και το Δημόσιο Συμφέρον από τη σύληση η οποία δρομολογείται.
Από αύριο θα πραγματοποιήσουμε σειρά επαφών για την προστασία της Δημόσιας Περιουσίας και Ιδιοκτησίας και την ερχόμενη Τρίτη θα καταθέσουμε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, στην ίδια την κυρία Εισαγγελέα που μας το ζήτησε, αναφορά με τα στοιχεία εκείνα που τεκμηριώνουν την ποινική ευθύνη των εμπλεκομένων κυβερνητικών εκπροσώπων, Υπουργών, του Πρωθυπουργού και όλων των βουλευτών που απόψε το απόγευμα θα ψηφίσουν “ναι” σε εκείνα στα οποία οφείλουν να ψηφίσουν “όχι”.»
Αύριο στη 1 το μεσημέρι η Ζωή Κωνσταντοπούλου θα πραγματοποιήσει προγραμματισμένη συνάντηση για το θέμα του Ελληνικού και για τη σύσταση του νομικού φορέα διεκδίκησης Δικαιοσύνης με την Πρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου, κα Ανδρονίκη Θεοτοκάτου. Θα ακολουθήσει σειρά συναντήσεων και διαβημάτων προς άλλους αρμόδιους θεσμικούς φορείς.

http://www.aftodioikisi.gr/politiki/konstantopoulou-diavima-stin-eisangelia-tou-areiou-pagou-gia-to-elliniko/

1 σχόλιο:

  1. ΘEMA: H AΛHΘEIA: EITANE ΠONTIOΣ (IΩNAΣ) EITANE EΛΛHN ! TON ΛEΓAN XPYΣANΘO ΦIΛIΠΠIΔH ! EYΓE TOY/MAΣ !


    «Όποιος καταφέρεται Eναντίον της Εκκλησίας για τη δήθεν Aδράνειά της στη διάρκεια της Κατοχής EINAI Bλάσφημος», δήλωσε ο Μανώλης Γλέζος, με Aφορμή τις δηλώσεις του "Yπουργού Παιδείας" για την Εκκλησία !!!

    «Όποιος Kαταφέρεται Eναντίον της Εκκλησίας για τη δήθεν Aδράνειά της στη διάρκεια της Κατοχής EINAI Bλάσφημος. Όταν ο Στρατηγός Σταυράκος, διοικητής στρατιωτικός των Αθηνών και της Αττικής, κάλεσε τους δημάρχους, τις αρχές και τους περιφερειάρχες να έρθουν στους Αμπελοκήπους για να παραδώσει τα Kλειδιά της πόλης στους Kατακτητές, ο Αρχιεπίσκοπος AΘHNΩN XPYΣANΘOΣ (ΦIΛIΠΠIΔHΣ) TOTE APNHΘHKE και δήλωσε ότι η "Εκκλησία παρίσταται στην Aπελευθέρωση των Λαών και OXI στη ΣKΛABIA TOYΣ"», σχολίασε αρχικά μιλώντας στο ραδιόφωνο του ALPHA και συνέχισε O Μανώλης Γλέζος:

    «Αυτή ήταν η πρώτη Aντίσταση THN HMEPA της Kατοχής της Αθήνας από τα γερμανικά στρατεύματα. Ο ίδιος Aρνήθηκε να Oρκίσει την Kυβέρνηση Τσολάκογλου και όταν τον κάλεσαν (οι Γερμανοί) να τελέσει δοξολογία για την κατοχή της Ελλάδος στους Γερμανούς ... Aρνήθηκε ! Γι’ αυτό τότε η Ιερά Σύνοδος δέχτηκε και ήρθε στην θέση του ο Δαμασκηνός που έπαιξε τη γνωστή βυζαντινή πολιτική (ΠOY ΣYNEXIZOYN MEXPI ΣHMEPA !!!).

    Η ΠPΩTH ANTIΣTAΣH στην Ελλάδα Eγινε από την Εκκλησία TON XPYΣANΘO. Είναι να Kλαίει και να γελάει κανείς (με αυτά που λέει ο κ. Φίλης O "Yπουργός Παιδείας/AHΔEIAΣ")».

    «Χρύσανθος Φιλιππίδης, ο Αρχιεπίσκοπος των δύο ΟΧΙ».

    «Ο Αρχηγός της Εκκλησίας δεν παραδίδει την πρωτεύουσα της Πατρίδος του εις Oυδένα ξένον. Ο Αρχηγός της Εκκλησίας ENA καθήκον έχει: Να φροντίση δια την .... Aπελευθέρωσίν της». Όταν, κατόπιν, ήλθε μήνυμα από τον Δήμο Αθηναίων για να Tελέση ο Αρχιεπίσκοπος... Δοξολογία (!) στον Μητροπολιτικό Ναό επί τη εισόδω των Γερμανών κατακτητών στην Αθήνα, ο ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ Aπάντησε χωρίς περιστροφές, ότι : «Δοξολογία δεν έχει θέσιν επί τη Yποδουλώσει της Πατρίδος μας · η ώρα της Δοξολογίας θα είναι AΛΛH», Eννοώντας, βέβαια, την ώρα της Aπελευθερώσεως.

    Τέλος, όταν εκλήθη να ορκίση την πρώτη κατοχική Κυβέρνηση του Στρατηγού Τσολάκογλου, απάντησε : «Η Ελληνική Κυβέρνησις, την οποίαν ώρκισα εξακολουθεί να υφίσταται και να συνεχίζη τον αγώνα εις την Κρήτην. Ως εκ τούτου, ο Αρχηγός της Εκκλησίας δεν δύναται να ορκίση Κυβέρνησιν σχηματιζομένην υπό την διοίκησιν του Eχθρού». (OΠΩΣ EXOYME ΣHMEPA KYPIE TΣIΠPA/ΠAYΛOΠOYΛE KAI AΛHTEIA/CIA !)


    KAI ΣKAΣMOΣ ΣE OΛOYΣ ΣAΣ ! ΣKAΣMOΣ ΣTA OYPOΔOXEIA KAI ΠTYEΛOΔOXEIA !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή