Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016

(Απαξιωτικό χαστούκι του Γερμανού υπουργού Εσωτερικών στη χαζοχαρούμενη παρεούλα του ΣΥΡΙΖΑ: Θέλει την Ελλάδα αποθήκη ψυχών, γιατί μας βοήθησαν, λέει το θρασύτατο χοντρογούρουνο του 4ου Ράιχ)! Ντε Μεζιέρ: Βοηθήσαμε την Ελλάδα και τώρα πρέπει να σταλούν πίσω στη χώρα πρόσφυγες

DE MAIZIERE

«Κάναμε πολλά στην Ευρώπη για να βελτιώσουμε την κατάσταση στην Ελλάδα. Αυτό πρέπει να έχει συνέπειες και να οδηγήσει στο να μπορούν να σταλούν πίσω στην Ελλάδα πρόσφυγες σύμφωνα με τη συνθήκη του Δουβλίνου», είπε ο Γερμανός υπουργός Εσωτερικών,Τόμας Ντε Μεζιέρ, σε συνέντευξή του στην κυριακάτικη Welt.

Πρόσθεσε όμως ότι πρέπει να επιτευχθεί τώρα μια κοινή ευρωπαϊκή στάση. «Εάν επιταχύνουμε μόνοι μας υπάρχει ο κίνδυνος τα (γερμανικά) διοικητικά δικαστήρια να απαγορεύσουν εντός ολίγου χρόνου την επαναπροώθηση».
Ο Ντε Μεζιέρ κατηγόρησε επίσης την Ελλάδα για τον μεγάλο αριθμό προσφύγων τα περασμένα χρόνια: «Εκεί, στα εξωτερικά σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης έπρεπε να γίνεται η καταγραφή και να τελειώνει το (προσφυγικό) κύμα. Τότε η Ουγγαρία δεν θα είχε υψώσει φράχτη», όπως είπε στη γερμανική εφημερίδα.
http://www.huffingtonpost.gr/2016/09/04/diethes-metanasteytiko-germania-_n_11855722.html?1472978852&utm_source=News247&utm_medium=huffpost_homebig&utm_campaign=24MediaWidget

1 σχόλιο:

  1. ΘEMA: ... OXI TA ΓKAPΣONIA THΣ EYPΩΠHΣ AΛΛA THΣ .. YΦHΛIOY !

    Από δίπλα του, Eνας Nεαρός Έλληνας (MAXAΛOMAΓKAΣ TOY KATΩ MAXAΛA) κρατά μια Oμπρέλα για να προστατεύσει (;;;) τον Γιούνκερ από τον Hλιο THΣ EΛΛAΔOΣ (;;;) στα Nερά της Βουλιαγμένης και YΠO τους HXOYΣ THΣ Eλληνικής Mουσικής !!!

    Όλα Aυτά ενώ ο πρόεδρος της Κομισιόν Ο Γιούνκερ O NEKPOΦIΛOΣ κρατά ... TOYΣ OPXEIΣ (KAKAΛA) TOY !

    ΑπάντησηΔιαγραφή