Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

(Τους ξεβρακώνει και ο... Μπουμπούκος)!Ερώτηση Γεωργιάδη για ταξίδι Τσίπρα: Από πότε ο ΟΔΔΗΧ συνεργάζεται με την επενδυτική τράπεζα Rothschild;

Ερώτηση Γεωργιάδη για ταξίδι Τσίπρα: Από πότε ο ΟΔΔΗΧ συνεργάζεται με την επενδυτική τράπεζα Rothschild;

«Από πότε ο ΟΔΔΗΧ συνεργάζεται με την επενδυτική τράπεζα Rothschild;» αναρωτιέται ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης. 

Η ερώτηση του κυρίου Γεωργιάδη προς τον υπουργό Οικονομικών, που κατατέθηκε σήμερα, έχει αφορμή την χθεσινή απάντηση του Μεγάρου Μαξίμου, σχετικά με το ταξίδι του πρωθυπουργού στο Παρίσι.


Όπως επισημαίνεται στην ερώτηση, κατά τη χθεσινή του ανακοίνωση το Μέγαρο Μαξίμου ανέφερε ότι η στάση του Πρωθυπουργικού αεροσκάφους στο Παρίσι έγινε για να συναντηθεί ο κ. Αλέξης Τσίπρας με εκπροσώπους της επενδυτικής τράπεζας Rothschild, που αποτελεί επίσημο σύμβουλο του Οργανισμού Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους (Ο.Δ.ΔΗ.Χ), με αντικείμενο την προετοιμασία εξόδου της χώρας στις αγορές.

Με βάση τα παραπάνω, ο κ. Γεωργιάδης ρωτάει τον αρμόδιο υπουργό αν υπάρχει επίσημη σύμβαση του Ο.Δ.ΔΗ.Χ με την επενδυτική τράπεζα Rothschild και αν ναι, από πότε και με ποια αμοιβή.

Επιπλέον, ο Αντιπρόεδρος της Ν.Δ. αιτείται την κατάθεση στο Σώμα της σύμβασης του Ο.Δ.ΔΗ.Χ με την επενδυτική τράπεζα Rothschild.

Η ερώτηση

http://www.zougla.gr/politiki/article/erotisi-georgiadi-gia-ta

ksidi-tsipra-apo-pote-o-odix-sinergazete-me-tin-ependitiki-trapeza-rothschild

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου