Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Η χώρα έφτασε στο έσχατο σκαλί: Πολύφερνη νύφη το αμαρτωλό νέο-ΠΑΣΟΚ

ΠΑΣΟΚ

Το κατάντημα, ο εξευτελισμός και ο διασυρμός του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν τέλος.
Ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά τους δουλόφρονες δεξιούς μνημονιακούς, δήθεν, υπερπατριώτες των ΑΝΕΛ, έχει πέσει στα γόνατα της Φώφης για να εκλιπαρεί την συνεργασία του εναπομείναντος αμαρτωλού ΠΑΣΟΚ και των υπολειμμάτων της χρεοκοπημένης γλειψιματικής ΔΗΜΑΡ.

Ο Φίλης έκανε την αρχή γι αυτή την ολοκληρωτική παράδοση του ΣΥΡΙΖΑ στη χειρότερης μορφής Πασοκοποίηση και ένα – ένα ακολουθούν όλα τα στελέχη του , ξεσκονίζοντας και λιβανίζοντας την παρακμιακή παρέα της Χαριλάου Τρικούπη.
Η πλάκα είναι ότι η ΝΔ, πρόσφατη σύμμαχος με το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου, τρέμει στην ιδέα ενός γάμου ΣΥΡΙΖΑ – Πασοκοδημαρισμού και σπεύδει να κάνει γαμήλιες προτάσεις η ίδια με καθόλου ευκαταφρόνητη προίκα.
Δεν υπάρχει τίποτα άλλο. Μόνο ΠΑΣΟΚ και η χώρα στα κάγκελα.
Η τραγωδία είναι ότι όλοι στην κοινωνία παρακολουθούν τη φαρσοκωμωδία χωρίς αντιδράσεις, ενώ τη ίδια ώρα, υπό τα χειροκροτήματα του μνημονιακού κατεστημένου έρχονται στην Αθήνα την Τρίτη οι ‘’θεσμοί’’ για να ολοκληρωθεί το νέο και χειρότερο πραξικόπημα που θα δένει χειροπόδαρα τη χώρα, χωρίς καμιά λαϊκή εξουσιοδότηση και νομιμοποίηση μέχρι το 2030.
Η μη εξέγερση για την ανατροπή της αθλιεστάτης αυτής κατοχής ισοδυναμεί με άνευ ορίων ραγιαδισμό.
http://www.iskra.gr/%CE%B7-%CF%87%CF%8E%CF%81%CE%B1-%CE%AD%CF%86%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B5-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%AD%CF%83%CF%87%CE%B1%CF%84%CE%BF-%CF%83%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%AF-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%8D%CF%86%CE%B5%CF%81/

2 σχόλια:

  1. Πολλλλάάάάά ΔΕΝ ισχύουν στην Χώρα ΜΑΣ! Καί αλλοίμονον το εάν περιμένουμε κάποιον νεκρόφιλο με βεβαρυμένο πολιτικό παρελθόν καπιταλιστικής αγυρτείας και ανθρώπινης ανωμαλίας για επεξήγηση! Η σχέση της Χώρας με την Ε.Ε. είναι σχέση σοδομισμού ! Στην Χώρα ΜΑΣ παραβιάστηκαν ΌΛΟΙ οι εσωτερική και εξωτερική κανόνες ! Ακόμη και οι κανόνες/νόμοι που σύνταξαν οι Μικροαστοί Αποικιοκρατούμενη Λακέδες! Τόσο Υποτέλεια, Υποτακτικότητα και Υπακοή στους Εφέντες ! Το πως ανεχώμαστε τα κάθε ανοργασμικά πολιτικά κολόπαιδα είναι παγκόσμιο φαινόμενο ! Είμασται ΝΟΥΜΕΡΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε ! Δίνεις μεγάλη Αξία στα ΣΚΑΤΑ εάν νομίζεις ότι δαύτοι οι κλίκες είναι αυτοκέφαλοι αυτοπροσδιοριζώμενοι ! Αυτό τα shit είναι διαχειριστές ξένων εξουσίας στην Χώρα μας (εάν είσαι Έλληνας). Όσο αναφορά τα άλλα που θέλεις και λές, είναι Αριστερίστικες Αφηρημένες Ακαδημαϊκές Φαντασιώσεις ! Μέσα από Το Ευρώ πρέπει να γίνει το Τρελό και Μεγάλο Νταχτιρντί! Με μια Ανεξάρτητη Αυτοδιάθετη Αυτοπροσδιοριζώμενη Εθνική Πολιτική του Ελληνικού Λαού -ως Αρχή! Άρα ΌΧΙ με Αποικικκρατούμενους Λακέδες του Σήμερα του Χθες και Προχθές! Η Ελλάδα (Ελληνικός Λαός) Είναι Αποικία Των ΑγγλοΑμερικανών - διάβασε Σωστά την Πολιτική Ιστορία Μας ! Ο ΓερμανικοΝαζισμός/Φασισμός ΔΕΝ μπόρεσε να φτιάξει ρίζες σαυτά τα Παλιά Ελληνικά Χώματα, Αντιθέτως οι Άλλοι Φονιάδες βρήκαν πρόθυμους του γένους των Εφιαλτωνλακέδων !

    ΑπάντησηΔιαγραφή