Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Η «ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ» ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΦΩΤΙΖΟΥΝ ΤΟ «ΜΥΣΤΗΡΙΟ»…

%ce%b9%ce%b8%ce%ac%ce%ba%ce%b7-%ce%b8%cf%81%ce%ac%ce%ba%ce%b7Μια μεγάλη αστυνομικοπολιτική αποκάλυψη έκανε ο υπουργός δημόσιας τάξης της πρώτης φορά κομμουνιστικής κυβέρνησης, που συγκυβερνά με την λεγόμενη λαϊκή δεξιά.
Δήλωσε, όπως είναι γνωστό, ότι η επίθεση μεταμφιεσμένων σε καρναβαλιστές στα γραφεία του Συρίζα δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια προσπάθεια των «συμφερόντων διαπλοκής» να δημιουργήσουν συνθήκες αναταραχής στην Ελλάδα.

«Τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτόν τον τόπο και υπάρχουν και κοινά συμφέροντα διαπλοκής. Κάποιοι θέλουν την αποσταθεροποίηση της χώρας. Δεν μιλάω τυχαία. Μιλάω πιο συγκεκριμένα όταν έχω στοιχεία αλλά αυτοί οι άνθρωποι δεν πρόκειται να αφεθούν να συνεχίσουν τη δραστηριότητά τους γιατί αποσταθεροποιούν όχι την κυβέρνηση αλλά τη χώρα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Τόσκας.
Ανατρίχιασαν όσοι έπιασαν το υπονοούμενο. Σόδομα και Γόμορα. Το παρακράτος επιστρέφει, οι γερμανοτσολιάδες, τα τάγματα ασφαλείας της διαπλοκής επιτίθενται πλέον ανοικτά στην λαϊκή κυβέρνηση της αριστεράς και του Καμμένου.
Όσο για την απάντηση ενός μέρους των «συνομωτών», χωρίς άλλο αποτελεί απλά προπέτασμα καπνού.
«Σε πολιτική αθλιότητα και έσχατο σημείο ανευθυνότητας κατρακύλησε σήμερα ο κατ’ ευφημισμό Υπουργός αναπληρωτής Προστασίας του Πολίτη κ. Τόσκας, προκειμένου να καλύψει την ανεπάρκεια και την ανικανότητά του. Αφού ισχυρίστηκε ότι “στοιχεία από την ακροαριστερά και την ακροδεξιά” αποσταθεροποιούν τη χώρα, προσπάθησε να εμφανίσει “κύκλους από πολιτικούς χώρους” πως συμπλέουν στην ίδια κατεύθυνση, παραπέμποντας στη Νέα Δημοκρατία», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η ΝΔ, στην οποία επίσης αναφέρεται ότι «Ο κ. Τόσκας κατήγγειλε, ταυτόχρονα, ότι αστυνομικές ομάδες της “ΔΕΛΤΑ” πυροδοτούσαν καταστάσεις. Εκείνος ο οποίος υποσχόταν “διάλογο με τις συλλογικότητες των Εξαρχείων”, προσπαθεί να εμφανίσει τους μπαχαλάκηδες, να συμπλέουν με τμήματα της Αστυνομίας και της Αντιπολίτευσης. Αποδεικνύεται υβριστής της Αστυνομίας και πρωταγωνιστής αδίσταχτης πολιτικής συκοφαντίας σε βάρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Αποδεικνύεται ανάξιος της θέσης που κατέχει».
Τι ξέρει ο Τόσκας; Μήπως οι καρναβαλιστές φορούσαν τις μουτσούνες του Ψυχάρη, του Κυριάκου, του Άδωνι Γεωργιάδη, του Πρετεντέρη, ή μήπως του Μπάμπη του Παπαδημητρίου, του Βαγγέλη Βενιζέλου και του Σταύρου Θεοδωράκη για να μπερδέψουν τα πράγματα ή το έκαναν για να στείλουν ένα σαφές μήνυμα;
Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Το παρακράτος της δεξιάς, του βρώμικου Πασοκ και τα βοθροκάναλα τους βρίσκονται πίσω από την επίθεση, γιατί θέλουν την αποσταθεροποίηση της χώρας!!! Την οποία επιδιώκουν και στηρίζουν οι εχθροί του λαού που προσδοκούν την παλινόρθωση του εκσυγχρονισμού και τους οποίους καθοδηγεί ο Πάγκαλος, που γράφει στο Βήμα και είπε ότι θα ψηφίσει Μητσοτάκη, ενώ ακόμα πιο βαθιά κρυμμένος σ’ αυτήν την «συνομωσία» βρίσκεται ο Σημίτης που στηρίζει και αυτός Μητσοτάκη και όλα τα υποχείρια τους που κατηγορούν τους μεγάλους λαϊκούς ηγέτες Τσίπρα και Καμμένο για εθνολαϊκισμό, επειδή κακοποίησαν λίγο το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος και όλοι αυτοί καθοδηγούνται από τους μασόνους και τους illuminatti, που έχουν στείλει τον Σώρρα να ορκίζεται στον θεό Απόλλωνα για να διαγραφεί το χρέος με άλλον τρόπο και όχι μ’ αυτόν που επιδιώκει το μεγάλο κομμουνιστικό ηγέτη Τσίπρας.
Αλέξη, ξεκόλλα. Ψήφισέ τα όλα…
Παραδινόμαστε…
Δημοσιεύθηκε από Λ

https://anarchypress.wordpress.com/2017/02/27/%CE%B7-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CF%89%CF%83%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%83-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%80%CE%BB%CE%BF%CE%BA%CE%B7%CF%83-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%83/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου