Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Ζ. Κωνσταντοπούλου: Πάει για παραγραφή το σκάνδαλο Ζήμενς (Βίντεο)

Ασχετα την γενική άποψη που έχει κανένας για την Ζωή Κωνσταντοπούλου και το πολιτικό της μόρφωμα –εμείς έχουμε τοποθετηθεί ξεκάθαρα- τα όσα ισχυρίστηκε σήμερα στην τηλεοπτική εκπομπή του Παπαδάκη σχετικά με την δικαστική πορεία που έχει πάρει το σκάνδαλο της Ζήμενς δεν απέχουν από την πραγματικότητα.

Όπως γνωρίζουμε, η δίκη για το σκάνδαλο Siemens, που αφορά τη σύμβαση που είχε συνάψει ο γερμανικός κολοσσός με τον ΟΤΕ στα τέλη της δεκαετίας του 1990, ξεκίνησε την Παρασκευή, 24 Φλεβάρη και αμέσως διακόπηκε για τις 6 Μάρτη.
Η «Πλεύσης Ελευθερίας», λοιπόν, πήρε την πρωτοβουλία και έφτιαξε ένα σωματείο με το όνομα «Δικαιοσύνη για όλους», «προκειμένου οι πολίτες να διεκδικήσουν αυτά που δεν κάνει η κυβέρνηση, δεν κάνει η βουλή, δεν κάνει η δικαιοσύνη».

Στην πρώτη της εμφάνιση στην έναρξη της δίκης η Ζ. Κωνσταντοπούλου εκπροσωπώντας αυτή την κίνηση πολιτών –η οποία σημειωτέον δεν έχει ακόμα νομική μορφή- δημιούργησε αίσθηση με τον συνήγορο υπεράσπισης των κατηγορουμένων Δημήτρη Τσοβόλα, να εξανίσταται με την φράση: «Δεν μπορεί να κάνει η κυρία Κωνσταντοπούλου τον εθνικό εισαγγελέα».

Όπως ακούμε και στο βίντεο που παραθέτουμε η πρόεδρος της «Πλεύσης Ελευθερίας» εκτιμάει εκτός των άλλων ότι η δίκη –«δίκη κοροϊδίας» την χαρακτήρισε- με τους ρυθμούς που ξεκίνησε δεν πρόκειται να τελειώσει πριν την παραγραφή και αυτού του σκανδάλου.

Δεν μπορεί, επίσης, να περάσουμε ασχολίαστη την απάντηση που έδωσε η Ζ. Κωνσταντοπούλου σε σχετική ερώτηση για το αν αντιμετωπίζει εσωτερικούς κλυδωνισμούς το κόμμα της. Η Διάβρωση της Πλεύσης επιχειρήθηκε και υποκινήθηκε από συγκεκριμένα μιντιακά συμφέροντα,  και διακινήθηκε από κυβερνητικά πρόσωπα και από πρόσωπα που παριστάνουν τους επαναστάτες και τους αριστερούς,μας είπε.
Και είναι εντυπωσιακή η απάντησή της γιατί είναι η πρώτη φορά που βάζει στο «κάδρο» κυβερνητικά στελέχη τα οποία σύμφωνα με την ίδια φέρονται να έχουν φτιάξει μέτωπο με τα άτομα που έχει ήδη κατονομάσει για να «διαβρώσουν» τον πολιτικό σχηματισμό της.




http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2017/02/blog-post_802.html

2 σχόλια:

  1. Μα βρέ Ζωή το Πρώτο και Kapital λάθος που κάνατε Εσύ και ο Άλλος είτανε που κάνατε γαργάρα της ... Σκουριές! Δεν Υπάρχουν σαυτά δικαιολογίες του τύπου είτανε άλλο υπουργείο και αλλού παπά γένια! Διότι όπως έγινε περιβαντολογικά η Σκουριές έγινε και θα γίνει η Χώρα Κοινωνικά και Εθνικά ! Έχασες Ζωή την Ευκαιρία της ... Ζωής Σου ! Και μιλάς για την Σιεμενς; Μα η Σιεμενς δεν είναι Γερμανική ! Όσο εχθρική είναι απέναντι στον Ελληνικό Λαό το ίδιο είναι και απέναντι στον Γερμανικό Λαό ! Ζωή η .... Σκουριές !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρέ Ζωή ! Μιλάς για την Σιεμενς και καλά κάνεις! Μόνο που η Σιεμενς είναι άλλος Γαλαξίας για τα δικά μας δεδομένα ! Δηλαδή κινηγάμε... εξωγήινους! Και ρωτάω γιατί δεν καθαρίζουμε πρώτα τους δικούς μας σταύλους του Αυγεία που λέγονται Σκουριές και καταστρέφουν τόσο την Ελληνική Φύση όσο και την Υγεία του Λαού Μας ! Ζωή η Σκουριές είναι δίπλα μας, η Σιεμενς Δισεκατομμύρια Έτη οι Φωτός! Κατάλαβες λοιπόν; Διάλυσε την καταστροφή που κάνουν στην περιοχή Σκουριές και σε προέκταση σε όλη την Χώρα και Αυτομάτως η Σιεμενς θα υποκλιθεί από φόβο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή