Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Δεν θέλουν απλά να υποφέρουμε, θέλουν να μας εξοντώσουν, να μας αφανίσουν

Γράφει ο mitsos175.

Πάλι μας "σώζουν" πάλι μας πηδάνε,
για να χουμε Ευρώ...
Φόρους πολλούς συνέχεια μας ζητάνε,
πάω να τρελαθώ...

Πάλι μας "έσωσαν" που να μη σώσουν... Περίμενα τουλάχιστο μια καινούρια δικαιολογία, μια νέα σαχλαμάρα, για να δικαιολογήσει την άδικη σφαγή μας. Κι αυτοί φέρνουν νέα μέτρα με τις ίδιες όμως παλιές κουταμάρες.



Τουλάχιστον έρχεται η Τρόικα τη σωστή μέρα: Μέρα νηστείας. Έρχονται Καθαρά Δευτέρα, να μας "καθαρίσουν". Ότι σύνταξη κυκλοφορεί, ότι μισθός, επίδομα ή δικαίωμα, ξεχάστε τα! Βάλτε από τώρα τα μαύρα, να τα κλάψετε.

Όλοι οι τοκογλύφοι είναι αισχροί, αλλά τούτοι εδώ το τερμάτισαν. Μας θάβουν προκαταβολικά. "Ρε ζούμε ακόμα!" τους φωνάζουμε. "Όχι για πολύ" μας απαντάνε κι ανοίγουν τη στοματάρα τους, να καταβροχθίσουν, ότι έμεινε από την προηγούμενη λεηλασία.

Όπως ακριβώς το περίμεναν όλοι: Οι τοκογλύφοι διέταξαν κι οι δοσίλογοι τσακίστηκαν να τους υπηρετήσουν. Μόνο ο Μητσοτάκης περίμενε να τον βάλει ο Σόιμπλε και η Μέρκελ Πρωθυπουργό.
Βρε Κούλη, αφού ο Τσίπρας τους φέρνει ότι γουστάρουν, εσένα τι να σε κάνουν; Είσαι κι αντιπαθητικός, ανάθεμα σε. Πήγες μίλησες με τα αφεντικά σου κι αυτά είπαν "Δικός μας ο Κούλης, αλλά... κόπανος". Το παράκανες κι εσύ. Είπαμε να είσαι μνημονιακός, αλλά όχι κι έτσι.

Έλεγαν πχ οι Γερμανοί "θέλουμε να κοπούν οι συντάξεις", έβγαινε ο Κούλης κι έλεγε "όχι μόνο να κοπούν να πληρώσουν κι από πάνω οι συνταξιούχοι, γιατί τόσο καιρό έπαιρναν σύνταξη!" Ζήταγαν οι δανειστές να δουλεύουμε ανασφάλιστοι 24 ώρες την ημέρα, επτά μέρες τη βδομάδα. Ο Κούλης έλεγε, ότι θα κάνει την εβδομάδα με 10 μέρες, για να δουλεύουμε κι αυτές!!! Άσε το άλλο: Απαιτούσαν οι δανειστές προληπτικά μέτρα. "Προληπτικά και αναδρομικά" φώναζε ο Μητσοτάκης. "Ε αι στο διάολο" είπαν στο τέλος, "τούτος μας κόβει τη χαρά, να βρίσκουμε καινούρια βασανιστήρια, να βασανίζουμε τους Έλληνες".

Τι άλλο θα σκεφτούν; Οτιδήποτε μπορεί να φανταστεί ένας διεστραμμένος, σαδιστικός νους. Ακόμα πιο άσχημο είναι πως θα τα εφαρμόσουν. Γιατί έχουν το ΣΥΡΙΖΑ, που θέλει να μείνει με κάθε τρόπο στην εξουσία, για να φάει, και τη ΝΔ, που κλαίει με αναφιλητά, γιατί δεν περνάει αυτή τα απάνθρωπα, σχιζοφρενικά μέτρα που φέρνουν.

Ακόμα χειρότερο όμως από τα ψέματα που λένε, χειρότερο κι από αυτά που θα φέρουν, είναι η αυταπάτη ότι κάτι μπορεί να αλλάξει χωρίς Επανάσταση. Μόνο προς το χειρότερο θα πάμε, αν δεν αντισταθούμε στους κανίβαλους νεοφιλελέδες. Δες την "αντιπολίτευση" που υποτίθεται πως είναι διαφορετική από την κυβέρνηση. Δεν θα πω γνωστά, θα σου πω μόνο ένα: Ο Μητσοτάκης δεν μίλησε στο Ηράκλειο, γιατί οι κόλακες νόμιζαν ότι λύσσαξε. Έβγαζε αφρούς, ούρλιαζε, ενώ ήθελε να δαγκώσει δημοσίους υπαλλήλους. Κι όλα αυτά επειδή ζηλεύει τα μέτρα - θάνατο που θα ψηφίσει το άλλο παλιοτόμαρο. Εντάξει, κι επειδή δεν θα πήγαινε κανείς να τον ακούσει...

Δεν θέλουν απλά να υποφέρουμε, θέλουν να μας εξοντώσουν, να μας αφανίσουν. Έχουν βάλει σκοπό το θάνατό μας. Γι αυτό μας θάβουν προκαταβολικά. Όσο για τα μέτρα "αντιστάθμισμα"; Άλλη μια κοροϊδία. Όσα παίρνουν από μας θα τα χαρίσουν στους πλούσιους. Ότι δηλαδή έκαναν μέχρι τώρα, απλά στο εξής θα το λένε έτσι. Θα πονά το ίδιο πάντως. Αν δεν ξεσηκωθούμε, θα μας "σώζουν" μέχρι να χωνέψουν όλους.


http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2017/02/blog-post_99.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου