Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Σωματείο δήμου Αμαρουσίου: Ο Πατούλης σέρνει στο Δικαστήριο εργαζόμενη με παιδίΚατά του δημάρχου Γ. Πατούλη στρέφεται το Σωματείο Εργαζομένων στο Δήμο Αμαρουσίου για την επιλογή του να σύρει στο δικαστήριο εργαζόμενη μητέρα με παιδί. Δείτε όσα καταγγέλλει στην ανακοίνωσή του:

«Ο δήμος Αμαρουσίου για μια ακόμα φορά πρωτοπορεί. Πηγαίνει στα δικαστήρια εργαζόμενη, μάνα για το δικαίωμα της στη δουλειά. Η συγκεκριμένη συνάδελφος που δουλεύει για 10 χρόνια στο δήμο σέρνεται στα δικαστήρια για δεύτερη φορά για να αποδείξει το αυτονόητο.
Συγκεκριμένα η συνάδελφος σύρθηκε στα δικαστήρια προκειμένου να μπορέσει να έχει Μόνιμη και Σταθερή Δουλειά με πλήρη μισθολογικά και Ασφαλιστικά Δικαιώματα. Και αφού κέρδισε το πρώτο δικαστήριο, ο δήμος Αμαρουσίου την ξανά στέλνει για να ξανά αποδείξει το αυτονόητο.
Κατά τα άλλα η «φιλεύσπλαχνη» Διοίκηση δηλώνει ότι κόπτεται για τα συμφέροντα των εργαζομένων και μάλιστα τους θεωρεί και συνεργάτες.
Καταγγέλλουμε την Διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου αλλά και το Δήμαρχο και Πρόεδρο της ΚΕΔΕ.
Η Διοίκηση του Δήμου μας δεν είναι μια τυχαία Διοίκηση. Ο κύριος Δήμαρχος είναι ταυτόχρονα και πρόεδρος της ΚΕΔΕ και με τη συγκεκριμένη πράξη του δίνει γραμμή και κατεύθυνση και στους υπόλοιπους δημάρχους να καταπατήσουν τα δικαιώματα των εργαζομένων.
Για ακόμα μια φορά επιβεβαιώνεται η άποψη μας ότι η Διοίκηση του Δήμου είναι πλήρως υποταγμένη στη πολιτική των κυβερνήσεων αλλά και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Σκοπός της να καταπατήσει να καταργήσει το δικαίωμα στη Μόνιμη και Σταθερή δουλειά και να την ανταλλάξει με εργαζόμενους μέσα από προγράμματα της φτώχιας και της μιζέριας των 495 ευρώ. Στόχος της η υποβάθμιση των υπηρεσιών με σκοπό το ξεπούλημα τους στους επιχειρηματικούς ομίλους.
Είναι γελασμένοι αν νομίζουν οι κύριοι της Διοίκησης ότι εμείς τους αφήσουμε να ασκήσουν τη συγκεκριμένη πολιτική. Τους προειδοποιούμε ότι θα μας βρουν μπροστά τους σε κάθε τους βήμα.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους να βγάλουν συμπεράσματα από τη πολιτική του κυρίου δημάρχου και προέδρου της ΚΕΔΕ, τώρα να συνταχθούν με το Σωματείο απαιτώντας να μην απολυθεί κανένας συνάδελφος αλλά και να σταματήσει να σέρνει στα δικαστήρια εργαζόμενους γιατί διεκδικούν το αυτονόητο, να έχουν δουλειά με δικαιώματα. Εμείς σκλάβοι δεν θα γίνουμε».
http://www.aftodioikisi.gr/ota/dimoi/somateio-dimou-amarousiou-o-patoulis-sernei-sto-dikastirio-ergazomeni-paidi/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου