Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2017

(Στη βουλιαγμένη Ελλάδα χάθηκε κάθε τσίπα)! ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΒΟΜΒΑ για τον Κεφαλογιάννη: Άρπαζε το 60% από μισθό της συνεργάτιδάς του - Απίστευτοι διάλογοι ΠΗΓΗ: http://neakeratsiniou.blogspot.com/2017/02/60_12.html#ixzz4YTYwAY2e

Kαταγγελία-βόμβα για τον επικεφαλής της ομάδας ευρωβουλευτών της ΝΔ, Μανώλη Κεφαλογιάννη φέρνει στη δημοσιότητα... το ΧΩΝΙ. 
Για πολιτικούς που παίρνουν «µαύρες» προµήθειες από πολυεθνικές για να τους δίνουν δηµόσια έργα, έχουµε ακούσει. Για πολιτικούς, πάλι, που παίρνουν «µαύρες» προµήθειες από τους µισθούς των συνεργατών τους, ως «αντισταθµιστικά οφέλη» επειδή τους διόρισαν… ακούµε για πρώτη φορά.
Και το ενδεχόµενο να ισχύουν τα καταγγελλόµενα… προκαλεί ΣΟΚ!
Το Σεπτέµβριο του 2016, η Διεθνής Ενωση Ανεξάρτητων Δηµοσιογράφων απέστειλε στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και συγκεκριµένα στην αρµόδια Υπηρεσία κατά της διαφθοράς (OLAF) µια καταγγελία – ΣΟΚ. Oτι υπάρχει ένας Ελληνας ευρωβουλευτής, που εδώ και τρία χρόνια παίρνει «µαύρα» και αφορολόγητα χρήµατα… από το µισθό µιας συνεργάτιδάς του. Σαν προµήθεια εργασίας… του αφεντικού!
Πρωταγωνιστής, σύμφωνα με την καταγγελία; Ο Μανώλης Κεφαλογιάννης, πρώην υπουργός της ΝΔ, νυν ευρωβουλευτής και επικεφαλής της ευρωομάδας του κόμματος αλλά και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος!
Αυτήν την Κυριακή πάρτε στα χέρια σας Το ΧΩΝΙ για να δείτε:
- το περιεχόμενο της καταγγελίας - βόμβας,
- το αποδεικτικό υλικό και τους επίμαχους διαλόγους που συνοδεύουν την καταγγελία!

fonaklas


ΠΗΓΗ: http://neakeratsiniou.blogspot.com/2017/02/60_12.html#ixzz4YTYARyGC

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου