Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

«ΑΛΛΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΗΡΘΑΝΕ, ΑΛΛΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΡΑΤΟΥΝ»…

papadesΤην παραπάνω παροιμία χρησιμοποίησε ο γνωστός αλογομούρης του Συριζα, ο μεγάλος, ο ανυπέρβλητος Πολάκης, όταν μια λογοθεραπεύτρια του ζήτησε τον λόγο σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην περιοχή του Βύρωνα για τις περικοπές κονδυλίων και τα προβλήματα, που έχουν δημιουργηθεί με τα παιδιά που χρήζουν βοήθειας, θυμίζοντάς του τα «ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα».

«Έχω το δελτίο Τύπου του Υπουργείου Υγείας το 2015, 1η Ιουλίου του 2015», ανέφερε στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας η λογοθεραπεύτρια, με τον υπουργό να απαντά: «Άλλοι παπάδες ήρθανε, άλλα χαρτιά βαστούνε».

Η λογοθεραπεύτρια ανταπάντησε ρωτώντας: «Συνεχίζεται η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ; Εγώ είμαι ψηφοφόρος του Συριζα και εκτιμώ και το δικό σας έργο. Δεν θέλετε τέτοιους; Αλήθεια; Τί θέλετε, τί θέλετε κύριε; Θέλετε ανθρώπους που να γλείφουν τους υπουργούς;».
Ο Πολάκης ακάθεκτος πήρε ξανά το λόγο για να συνεχίσει το ποίημά του: «Θα αλλάξει το παραμύθι αυτό, αυτό θα γίνει, λοιπόν, οπότε, επειδή, προσέξτε, εμείς δεν πέσαμε τον Άρη, ξέρουμε τι συμβαίνει και θα δώσουμε μία δίκαιη λύση».
Δεν ξέρουμε αν οι νέοι παπατζήδες τύπου Πολάκη ήρθαν από τον πλανήτη Άρη (το Τσακαλώτο ήρθε σίγουρα από κάποιον άγνωστο εξω-πλανήτη, όπως προδίδει τόσο η προφορά του όσο και ιδιαίτερα δυσνόητη γλώσσα που χρησιμοποιεί), αλλά να υπόσχεται υπουργός του Συριζα ότι θα «αλλάξει το παραμύθι αυτό», προφανώς με κάποιο άλλο, αυτό ξεπερνάει ακόμη και την πιο νοσηρή (επιστημονική ή άλλη) φαντασία.
Και η συριζαίικη διαστροφή έχει τα όρια της…
Δημοσιεύθηκε από Λ

https://anarchypress.wordpress.com/2017/02/25/%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CE%B9-%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%B4%CE%B5%CF%83-%CE%B7%CF%81%CE%B8%CE%B1%CE%BD%CE%B5-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1-%CF%87%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CF%81%CE%B1/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου