Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

(Εφυέστατο σατιρικό εύρημα)! Σοκ-Οι δανειστές κατάχεσαν το αρεοπλάνο του Τσίπρα

'Οπως μετέδωσε πριν από λίγο το πρακτορείο toohot οι δανειστές κατάσχεσαν το αεροπλάνο του Τσίπρα,και θα το βάλουν οι Ανεξάρτητες αρχές κατοχής εσόδων στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς που θα ξεκινήσουν.

Εκπρόσωπος των δανειστών δήλωσε ότι τα έχουν πάρει στη κράνα με τον Τσίπρα επειδή το έχει δει πολύ dolce vita και όλο αεροπορικές τσάρκες είναι με αποτέλεσμα να μένουν πίσω οι δουλειές που του αναθέτουν.
Ο Τσίπρας άρχισε να κλαίει γοερά και η θεία Άντζελα του υποσχέθηκε ότι αν είναι καλό παιδί θα του δώσουν ένα μονοκινητήριο Cessna διθέσιο όμως.
Γι' αυτό αν δείτε να πετάει πάνω από τα κεφάλια σας κανένα τσέσνα που θα γέρνει δεξιά,να ξέρετε ότι είναι ο Τσίπρας με τον Καμμένο που θα σας ψεκάσουν με νέα μέτρα.
Μετά βγήκε ο Μπαξεβάνης (τουρκ=κηπουρός) και δήλωσε ότι η Κούλαινα η μητσοτάκαινα αγόρασε στο Παρίσι το σπίτι του Βολταίρου,και γι' αυτό η Παγώνα θέλει ν' αγοράσει το σπίτι του Μοντεσκιέ έτσι ώστε να βοηθήσει και αυτή στο Νέο Ελληνικό Διαφωτισμό.
Κατόπιν τούτων οι απελπισμένοι με τον Τράμπ δανειστές,αποφάσισαν να παρατείνουν τα Ελληνικά μνημόνια από το 2060 έως το 2190 μ.Χ.Σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ τους ευχαρίστησε για την ευρωπαική αλληλεγγύη και ορκίστηκε ότι θα ψηφίσει με χέρια και με πόδια ότι προστάξουν.



http://lysippos-mustang.blogspot.gr/2017/02/blog-post_5.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου