Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2017

(Το Οδόφραγμα επιμένει: Ο Καρατζαφέρης πρέπει να ξαίρει τον διαμεσολαβητή στον Κούγια για τον Κορκονέα)! Το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α διαψεύδει Κούγια για την υπόθεση Κορκονέα

Το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α διαψεύδει Κούγια για την υπόθεση Κορκονέα
Το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α με επιστολή του προς το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Λαμίας διέψευσε με τον πλέον απόλυτο και κατηγορηματικό τρόπο, δήλωση του παραιτηθέντος συνηγόρου υπεράσπισης του Ε.Κορκονέα, στην οποία, πέραν των άλλων, ο παραιτηθείς συνήγορος διέλαβε ότι η υπεράσπιση του κατηγορουμένου Ε. Κορκονέα του ανετέθη τάχα από την "ομοσπονδία Ειδικών Φρουρών' και μάλιστα δια του Προέδρου της.


Από τις πρώτες κιόλας στιγμές μετά το τραγικό γεγονός της αφαίρεσης της ζωής του δεκαεξάχρονου μαθητή τον Δεκέμβρη του 2008 από χέρι Ειδικού Φρουρού, το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α είχε διατυπώσει αναρίθμητες φορές την επίσημη άποψή του για το γεγονός, είτε σε δημόσιες τηλεοπτικές εμφανίσεις, είτε σε ραδιοφωνικές εκπομπές, είτε σε ανακοινώσεις και δελτία τύπου, χωρίς να φείδεται των λόγων του και χωρίς να επιλέξει την ασφάλεια της σιωπής ή της απόστασης από τα γεγονότα.


Τόσο ο Πρόεδρος όσο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α, υπερβαίνοντας τις στενές αρμοδιότητες μιας Ένωσης, εκφράζουμε δημόσιο και υπεύθυνο λόγο και παρεμβαίνουμε σε καθημερινά θέματα αρμοδιότητάς μας αγωνιζόμενοι με τον τρόπο μας και αγωνιώντας για τις Ελευθερίες και τα δημοκρατικά Δικαιώματα των πολιτών που προστατεύουμε, των εργαζομένων που εκπροσωπούμε, αλλά και της Ελληνικής Αστυνομίας το σύνολό της, αφήνοντας ανάγλυφο το 'αποτύπωμα' των δημοκρατικών ιδεών μας στην Κοινωνία και την Πολιτεία. 

Σήμερα, που η Δικαιοσύνη έχει το λόγο για την τύχη των κατηγορουμένων, δηλώνουμε ότι τη σεβόμαστε απόλυτα και τη στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις, ώστε να τελέσει το έργο της ανεπηρέαστα, χωρίς άχρηστες δηλώσεις εντυπωσιασμού, με σεβασμό και τιμή στις Αρχές και Αξίες που υπηρετεί και που αποτελούν και δικές μας Αρχές, στις οποίες δηλώσαμε πίστη και υπακοή.


http://www.zougla.gr/greece/article/to-sefeaa-diapsevdi-kougia-gia-tin-ipo8esi-korkonea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου