Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018

(Βέβαια, οι της Ίσκρας με τις θαυμαστές και αξιόπιστες, όπως πάντα, αναλύσεις τους, έβλεπαν κόντρα Κραμανλικών και Μητσοτακικών)! Αποστάσεις από τον Ευ. Αντώναρο κρατούν κύκλοι του Κ. Καραμανλή
Αποστάσεις κρατούν κύκλοι που απηχούν τις απόψεις του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή από τα όσα έγραψε ο Ευάγγελος Αντώναρος για τον Άδωνι Γεωργιάδη, τα οποία οδήγησαν στην διαγραφή του από  τη Ν.Δ.

Πηγές από το περιβάλλον του Κώστα Καραμανλή έλεγαν ότι οι απόψεις του κ. Αντώναρου «είναι προσωπικές», βάζοντας έτσι τέλος στα σενάρια περί εσωκομματικών διαφωνιών στη Ν.Δ. και περί «εσωκομματικού πολέμου» με αφορμή την διαγραφή του κ. Αντώναρου με απόφαση του προέδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη.
Οι ίδιες πηγές έλεγαν ότι ο Κώστας Καραμανλής έχει την πάγια θέση ότι οι όποιες εσωκομματικές διαφωνίες θα πρέπει να κρατούνται χαμηλά και σε κάθε περίπτωση δεν θα πρέπει να δημιουργούν αμφιβολίες για την ενότητα της Ν.Δ..
Αλλά και ο ίδιος ο κ. Αντώναρος, με νεώτερη αναρτήσεις του στο Facebook είχε τονίσει ότι οι απόψεις που είχε εκφράσει για τον Άδωνι Γεωργιάδη δεν έχουν καμμία σχέση με τον Κ. Καραμανλή.
http://www.aftodioikisi.gr/politiki/apostasis-apo-ton-ev-antonaro-kratoun-kykli-tou-k-karamanli/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου