Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

(Τώρα, που φούντωσε ο αναπτυξιακός έρωτας των Τσίπρα και Τατούλη, σκέφτομαι: Λες να έχει δίκαιο ο Χατζηνικολάου, περι της αθωότητας του Λυκουρέντζου στην υπόθεση της Novartis); Απομακρύνθηκε η διοικήτρια του Παναρκαδικού Νοσοκομείου και άνθρωπος του Π. Τατούλη εξαιτίας της συνεργασίας της με την Χ.Α. (Ντροπή σας, Ελένη και Πετράν τους, ντροπή... Επιτέλους, κι ένα μπράβο στον Αντρέα)!


Σάββατο, 9 Φεβρουαρίου 2013





Παύτηκε από τα καθήκοντα της, με εντολή του υπουργού Υγείας Ανδρέα Λυκουρέντζου, η διοικήτρια του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης, Ελένη Σουρούνη.


Η κ. Σουρούνη την περασμένη Τετάρτη επέτρεψε σε μέλη της Χρυσής Αυγης να εισέλθουν στο νοσοκομείο για να ελέγξουν τα νομιμοποιητικά έγγραφα μεταναστών εργαζομένων. Στη συνεχεία, παρέθεσε κοινή συνέντευξη Τύπου με εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής, λέγοντας ότι οι δυο πλευρές πρέπει να συνεργαστούν για την αντιμετώπιση του φαινομένου.

Το περιστατικό προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και την παρέμβαση του υπουργού Υγείας ο οποίος αποφάσισε να απαλλάξει των καθηκόντων της την κα Σουρούνη.
http://www.zougla.gr/greece/article/apomakrin8ike-i-dikitria-tou-panarkadikou-nosokomiou-eksetias-tis-sinergasias-tis-me-tin-xa

http://odofragma-skas.blogspot.gr/2013/02/blog-post_1346.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου