Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

(Η συμβολή μας στον αναπτυξιακό έρωτα των Τατούλη και Τσίπρα... η μνήμη των ... δυο άκρων): «Βολές» Τατούλη κατά Τσίπρα

 23 Αυγούστου 2013 - 16:30




“Τον πόλεμο λάσπης που άνοιξε εναντίον μας ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής στην Νεμέα συνέχισε σήμερα δια των αντιπροσώπων του, ο κ. Τσίπρας», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, κ. Πέτρος Τατούλης σχολιάζοντας επιστολή τριών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την διαδικασία επιλογής αναδόχου για το έργο “Ολοκληρωμένη Διαχείριση Στερεών Αποβλήτων Περιφέρειας Πελοποννήσου”.

Οπώς τόνισε ο Περιφερειάρχης “στο λαϊκισμό των άκρων, η Πελοπόννησος απαντά με την πρωτοπορία της σε όλα τα επίπεδα. Πρώτοι ολοκληρώσαμε μια διαδικασία που στην υπόλοιπη Ελλάδα παραμένει ανοικτή επί σχεδόν δεκαετίες και για αυτό είμαστε υπερήφανοι. Πρώτοι καθαρίζουμε την περιφέρεια μας, προκειμένου τα χρήματα των πολιτών να μην καταλήγουν στις βαθιές τσέπες των γνωστών επιτηδείων. Στον κουβά της διαπλοκής».
Ο κ. Τατούλης αφού ανέφερε ότι «ο κ. Τσίπρας και ο κ. Μιχαλολιάκος δεν θα αναγκάσουν τον λαό της Πελοποννήσου να μένει με το κεφάλι χωμένο στη μιζέρια με τα φτηνά τους κολπάκια», υπογράμμισε: «Ούτε το παρακράτος, ούτε η μαφία των εργολάβων των σκουπιδιών έχει θέση στην Πελοπόννησο. Ούτε ασφαλώς και οι πολιτικοί τους εκφραστές. Και ας τρομάζουν όσο θέλουν τα πολιτικά συνεταιράκια, που προστρέχουν σήμερα ξεδιάντροπα στην κυβέρνηση που οι ίδιοι σε κάθε τους λέξη επιχειρούν υβριστικά να αποδομούν. Κι αυτό είναι αναμενόμενο. Δεν τους ένοιαξε ποτέ το δημόσιο συμφέρον, παρά μονό πώς θα εξυπηρετήσουν τη δική τους φτηνή ιδιοτέλεια”.
http://www.aftodioikisi.gr/ota/perifereies/voles-tatouli-kata-tsipra/

https://paremvasiedsna.blogspot.gr/2018/02/blog-post_24.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου