Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

(Εμείς λέγαμε από την αρχή για την σκυταλοδρομία των ρωσόφιλων διαπλεκομένων με τον ΣΥΡΙΖΑ και το πως την έστησαν τα εργολαβοκρατούμενα γερόντια και οι εργολαβοκρατούμενες πεταλούδες του ΣΥΡΙΖΑ στον φιλοαμερικανό Παππά)! Γύρω γύρω Σαββίδης - Μάρης και στη μέση Μπόμπολας...

Οι συμπτώσεις στο Έθνος, το Mega και τον Πήγασο 

Στην αρχή ο Ιβάν Σαββίδηςαγόρασε το μη δεσμευμένο από τις τράπεζες ποσοστό περί το 20% του Mega που κατείχε η Πήγασος πληρώνοντας 5 εκατ. ευρώ τα οποία μπήκαν στο ταμείο του Πήγασου ενώ ταυτόχρονα δήλωνε στις τράπεζες ότι θα έμπαινε ως στρατηγικός επενδυτής στηνΠήγασος αλλά τελικά εξαφανίστηκε για να εμφανιστεί όταν πουλήθηκαν τα σήματα "Έθνος" και "Ημερησία" τα οποία αγόρασε στον πλειστηριασμό.


Αφού αγόρασε τα σήματα προχώρησε στην επανέκδοση του "Έθνους" και εμφανίστηκε μάλιστα και γαλαντόμος κάνοντας δωράκια στο προσωπικό αλλά έδωσε στον Δημήτρη Μάρη που δεν είχε καμία σχέση μέχρι τότε εφημερίδες το management της επανέκδοσης του Έθνους.
Τώρα φεύγει από το Έθνος μεταβιβάζοντας στο Δημήτρη Μάρη την εκδοτική δραστηριότητα.
Ο τελευταίος γνωστός από την επιτυχημένη δραστηριότητα στο διαδίκτυο μέσω της 24media αλλά και από την εμφάνισή του ως φιλόδοξος μνηστήρας του Mega στα τέλη του 2016 λίγο δηλαδή πριν το κανάλι οδηγηθεί σε κατάρρευση και λειτουργία μόνο μέσω της πλούσιας ταινιοθήκης του.
Τότε μάλιστα η εμφάνιση Μάρη είχε αποδοθεί στον Φώτη Μπόμπολα καθώς οι άλλοι τότε ισχυροί μέτοχοι του καναλιού δεν ήταν ενήμεροι για την πρόθεσή του.
Βέβαια ο κ Μάρης ήταν και συνεχίζει να είναι εταίρος του Φώτη Μπόμπολα στην εταιρία στοιχηματισμού Stoiximan ενώ κατά το παρελθόν είχαν και κοινές εταιρίες με τον όμιλο Πήγασος.
Σε όλο αυτό το σκηνικό θα πρέπει να προστεθούν και οι μεγαλεπήβολες ανακοινώσεις Σαββίδη για τα πολλά λεφτά που θα έβαζε στο Mega αλλά τελικά βρέθηκε στο κανάλι Έψιλον πουλώντας το ποσοστό που είχε στο Mega με μεγάλη ευκολία σε έναν άλλον επενδυτή από τη Ρωσία με δραστηριότητα στις … γούνες.
Θεωρητικά από όσα είναι γνωστά ο Ιβάν Σαββίδης εμφανίζεται να μπαίνει και να βγαίνει με … άνεση από ΜΜΕ (πλην μέχρι στιγμής της περίπτωσης του Έψιλον) τα οποία περιστρέφονται γύρω από τον κ. Φώτη Μπόμπολα και στα οποία πάντα εμφανίζεται πριν ή μετά είτε ως διαχειριστής είτε ως υποψήφιος επενδυτής είτε και ως επενδυτής ο Δημήτρης Μάρης που έχει στενή σύνδεση με τον κ. Μπόμπολα τουλάχιστον στο στοίχημα.
Έτσι με όλα αυτά δεν θα προκαλέσει καμία εντύπωση αν τελικά στο κανάλι Έψιλον μετά από λίγο καιρό εμφανιστεί ως υποψήφιος αγοραστής η 24media του Δημήτρη Μάρη.
Άλλωστε στο παρελθόν έχει δηλώσει ότι ενδιαφέρεται για την τηλεόραση γενικώς πέραν του Mega που θεωρητικά θα έβαζε 2,5 εκ ευρώ τα οποία δεν μπήκαν ποτέ.
Κατά τα λοιπά ο κ. Φώτης Μπόμπολας με τον Πήγασο να μην έχει πτωχεύσει λόγω έλλειψης πτωχευτικής περιουσίας βρίσκεται ήδη αντιμέτωπος με προσφυγές εναντίον του από εργαζόμενους και υπόσχεται ακόμα στα λόγια ότι θα πληρώσει τις οφειλές πολλών μηνών σε μισθούς και τα φέσια σε ασφαλιστικά ταμεία και δημόσιο.
Και προφανώς όλα τα παραπάνω που περιστρέφονται γύρω από τους κ.κ. ΣαββίδηΜάρη και Μπόμπολα είναι απλά συμπτώσεις…

Νίκος Καρούτζος
nkaroutzos@gmail.com 


πηγή: bankingnews.gr


http://zoornalistas.blogspot.gr/2018/02/blog-post_617.html

1 σχόλιο:

  1. ΠΡΟΣΟΧΉ ΠΡΟΣΟΧΟ ATENCION ATENCION ACHTUNG ACHTUNG!

    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ/ΕΣΤΙ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ/ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ/ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ/"ΑΕΚ"!!!

    ΠΑΝΤΑ Ο ΕΧΘΡΌΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ/ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ=ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ!!!

    Του βλάκα Σαββίδη θα Του Φορτώσουν και ... ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΟΙ ΡΑΓΙΑΔΟΛΑΚΕΔΕΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή