Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

KKE: Η ηθική μιας κυβέρνησης δεν κρίνεται από τον ανασχηματισμό



«Η ηθική μιας κυβέρνησης δεν κρίνεται μόνο απ’ το αν κάποιοι υπουργοί της απολαμβάνουν προκλητικά προνόμια, αλλά κυρίως από την πολιτική που αυτή υλοποιεί υπηρετώντας συνολικά την κοινωνική τάξη των προνομιούχων, δηλαδή του κεφαλαίου, σε βάρος του λαού», αναφέρει σε σχόλιο του το ΚΚΕ για τον ανασχηματισμό και προσθέτει:

«Αυτό κάνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και αυτό θα συνεχίσει να κάνει πιο εντατικά και μετά τον “εξ ανάγκης” ανασχηματισμό».
http://www.aftodioikisi.gr/politiki/kke-ithiki-mias-kyvernisis-den-krinete-apo-ton-anaschimatismo/

1 σχόλιο:

  1. ΘΕΜΑ 1ον.

    ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ (ΣΥΜΠΕΜΠΥΚΝΩΜΕΝΑ) ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

    - Επιγραμματικά -

    1. Ο Αντικουμμουνισμός Είναι Ανθελληνισμός και Εθνικά Επικίνδυνος βλ. Ιστορία της Χώρας!

    2. Το ΚΚΕεσωτερικού Είτανε μια ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΜΚΟ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΕΠΟΧΗΣ!

    3. Ο "Αριστερόστροφος Φασισμός/Εθνομηδενισμός" που Είπε ο Μίκης Είναι ΣΩΣΤΟ!

    4. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ με ΕΛΙΤΟΝΑΖΙΣΤΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ επιπέδου Λακέδων!

    5. Η Σημερινή Αναδόμηση/Ανασχηματισμός με ... ΡΕΠΟΥΣΗ Υφ. Άμυνας είναι επιβεβαίωση των άνω Σημείων!

    6. Αυτή η Κυβέρνηση Των Ξένων Αφεντικών και Το Αυτό Ραγιαδολακέδικο Πολιτικό/Πολιτειακό Ανθελληνικό Σύστημα ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΝΑ ΕΚΡΙΖΩΘΕΙ ΌΧΙ ΟΠΩΣ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ 67 Αλλά ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ/ΡΙΖΙΚΑ!!! .... ίσως ΈΝΑ ΝΕΟ 74 ΝΕΟΣ ΑΤΤΙΛΑΣ (ΠΟΥ ΈΡΧΕΤΑΙ) Μας "Βοηθήσει"!!! .... φαντάσου που φτάσαμε!!!!!!!





    ΥΓ. Ό Ναζιστοφασισμός προσπάθησε να βάλει Ταφόπλακα στον Ελληνικό Λαό Το 41-49! Δεν τα κατάφερε λόγω Του ΕΑΜ/ΕΛΑΣ/ΔΣΕ! Ο ΑΓΓΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΝΤΑΣ "ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ" ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ/ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΜΠΡΟΣΘΟΦΥΛΑΚΗΣ ΤΟΥ "ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ" ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!






    ΘΕΜΑ 2ον.

    Μια καλή και προσεγμένη προσέγγιση των πολιτικών πραγμάτων στον χώρο του γενικού Φάσματος της "Αριστεράς κ. Κουμμουνιστικής Αριστεράς"!
    Οι Δημοκρατικές κ. Αριστερές κ. Κουμμουνιστικές πολιτικές δυνάμεις στην Χώρα μας διαμέσου του Πολιτικού και Εθνικού Θέματος του Ονόματος/Όρου "Μακεδονία" δείχνουν όχι μόνο μια ΑΝΤΙΑΡΙΣΤΕΡΗ κ. ΑΝΤΙΕΘΝΙΚΗ Φοβική Αντίληψη ΑΛΛΑ και Τον ΑΥΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ!

    Γιαυτό άλλωστε τόσο η "Δεξιά" όσο και οι Αποικιοκράτες είχαν (και έχουν ακόμη;;) άνετο πεδίο ζωής! Η επιβεβαίωση φαίνεται πλέον ξεκάθαρα στην "Κυβέρνηση" "Πρώτη Φορά Αριστερά"!
    Όπως η Αμερικανοκίνητη Χούντα του 67 δεν είταν Εκτροπή του Πολιτεύματος αλλά Συνέχεια και Εκτροφή Του έτσι και η σημερινή κυβέρνηση με τον πολιτικό προσβλητικό όρο "Πρώτη Φορά Αριστερά" είναι μια Συνέχεια τόσο ΤΩΝ Μνημονίων/Επιτήρηση όσο και Συνέχεια Των Εθνικών Καταστροφών (1922/1945-49/1967-74 Κύπρος/1996 Ιμια/Μνημόνια plus 99 year!)!

    Άλλωστε δεν είναι Τυχαίο ότι η "Πρώτη Φορά Αριστερά" Τσίπρας & co/MKO χαρακτηρίζει τον Ελληνικό Λαό ... Ακροδεξιούς Φασίστες και ... ΕΤΕΡΟΚΛΗΤΟ ΟΧΛΟ!!! Τέτοια Αντίληψη και Φρασεολογία έχουν σε Ιδεολογική Θεωρία μόνο η ΕλιτοΕσωτερικοΝαζιστές (βλ. Ιδεολογία της NSDAP in innere Kreise)!

    Και σε Πολιτική Ορολογία όταν ο "Οχλος" είναι ΕΤΕΡΟΚΛΗΤΟΣ σημαίνει ότι δεν ξέρει τί θέλει άρα είναι Αρρωστος άρα χρειάζεται... Επιτήρηση! ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟΥΣ Πολιτικούς Κοινωνικούς Επιστημονικούς και Εθνικούς Όρους τον ΔΙΚΟ Τους Αυτισμό τον Προσάπτουν στον ... Ελληνικό Λαό (θυμίζουμε το: Ασθενή έχωμεν σε γύψον τον βάζουμεν!!!)!

    Καιρός Είναι να μπεί ΌΛΟ Αυτό Το Αποικιοκρατούμενο Πολιτικό Σύστημα σε Πραγματικό Γύψο για Την ... Σωτηρία Του Ελληνικού Λαού/Εθνους! Την Σωτηρία Της Χώρας ΜΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή