Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2018

Το φίδι κυκλοφορεί και επιτίθεται. Επιβεβαιώνονται για άλλη μια φορά τα λόγια του ΝτουρούτιΤης Τ.Γ.
Οσο η δίκη της ναζιστικής, εγκληματικής συμμορίας θα σέρνεται ατελέσφορα, όσο η δικαιοσύνη στη χώρα θα παραμένει το πιο σύντομο ανέκδοτο, τόσο τα ανεγκέφαλα δολοφονικά φασισταριά θα σηκώνουν κεφάλι προσπαθώντας να ικανοποιήσουν τα ποταπά ένστικτα τους...

Στόχος τούτη τη φορά ο ελεύθερος κοινωνικός χώρος ''Φαβέλα'', όπου τα σκατόψυχα αποβράσματα επιτέθηκαν, τραυματίζοντας 5 άτομα, μεταξύ των οποίων και η συνήγορος της οικογένειας του Π. Φύσσα, Ελευθερία Τομπατζόγλου.
Ανατριχίλα, σύγκρυο κι οργή, η εικόνα του αγκυλωτού σταυρού στο παράθυρο του κτηρίου, να δείχνει πως οι πιο μαύρες σελίδες της ιστορίας, ξαναγράφονται...
Η επώαση έλαβε τέλος, το φίδι κυκλοφορεί και επιτίθεται...

Και τα ΜΜΕ "βλέπουν" αγνώστους ακροδεξιούς, "ξεχνώντας" τη χρυσαυγίτικη επωνυμία τους...

Και οι "νοικοκυραίοι" συμπολίτες, απλώς κοιτούν τη δουλειά τους... Μέχρι να ρθει και η δική τους σειρά.

Και οι κυβερνώντες, που με την στάση και την ανοχή εκθρέφουν τα ερπετά, θα επιβεβαιώσουν για άλλη μια φορά τα λόγια του Ντουρούτι:

''Δεν υπάρχει καμιά κυβέρνηση στον κόσμο που θα πολεμήσει μέχρι τέλους τον φασισμό. Οταν η αστική τάξη αντιλαμβάνεται ότι της ξεφεύγει η εξουσία, τότε καταφεύγει στο φασισμό για να επικρατήσει".

Β.Κ: Οι τραυματίες, από την δολοφονική επίθεση των ναζιστών έχουν μεταφερθεί στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας, ενώ η δικηγόρος Ελ. Τομπατζόγλου διακομίστηκε στο Π.Γ.Ν. Αττικόν «με βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση και θλαστικά ευμεγέθη τραύματα τριχωτού», σύμφωνα με την ιατρική γνωμάτευση, όπως μας πληροφορεί η ιστοσελίδα omniatv.com

Να θυμίσουμε επίσης ότι η ίδια κατάληψη είχε δεχθεί βομβιστική επίθεση με εκρηκτικό-εμπρηστικό μηχανισμό στις 29 Αυγούστου 2017. (Διαβάστε την ανάρτηση που τιτλοφορούσαμε: «Η σύλληψη των μελών της ναζιστικής σέχτας του "Περίανδρου" και η πιθανή αθέατη πλευρά της»). 
Η συλλογικότητα που διαχειρίζεται τον Ελεύθερο Κοινωνικό Χώρο "Φαβέλα" αναφέρει σε ανάρτησή της στο facebookhttp://gregordergrieche.blogspot.gr/2018/02/blog-post_30.html#moreΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου