Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

(Ο ηθικός αυτουργός για τα γεγονότα στην Τούμπα είναι ο Τσίπρας! Σε ποιά χώρα του κόσμου θα υπήρχε σκουτεράκι στις εξέδρες, εκτός της Ελλάδος του κρυφο-συριζαίικου αποθρασυμένου Σλαυιστάν και των παρακρατικών φιλορώσων μπάτσων του; η Αντωνοπούλου με την παραίτησή της είναι πιο παντελονάτη και έχει περισσότερο ήθος από τον Αλεκάκο)! Ο Βασιλειάδης για το... σκουτεράκι και το "δώρο" του Αλέξη στον Ιβάν


Στον απόηχο των όσων συνέβησαν στην Τούμπα, ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης παραχώρησε συνέντευξη σχολιάζοντας μεταξύ άλλων το... κρεμασμένο σκουτεράκι στην Τούμπα, αλλά και την ατάκα του Αλέξη Τσίπρα για το "πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ", όταν έγινε σχετικό ερώτημα από ακροατή.
Ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, στον απόηχο του ντέρμπι της Τούμπας που μόνο ποδόσφαιρο δεν παίχτηκε τελικά, παραχώρησε συνέντευξη στο Alpha Radio, απαντώντας σχετικά με τα παρατράγουδα της "μάχης" στη Θεσσαλονίκη...

Το αντικείμενο που δέχθηκε ο Όσκαρ Γκαρθία, μία πράξη η οποία έκανε το γύρω του κόσμου και έγινε θέμα σε Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία και Αγγλία σαφώς και ήταν η στιγμή που σημάδεψε για πάντα τη συγκεκριμένη επίσκεψη του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη.
Ωστόσο, ένα άλλο... ευτράπελο στην Τούμπα αναδείχθηκε επίσης ανάμεσα στα κορυφαία θέματα που προέκυψαν. Ποιο ήταν αυτό; Μα, φυσικά, το... σκουτεράκι που πέρασαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ και κρέμασαν στα κάγκελα περιμετρικά του γηπέδου!
Ο υφυπουργός, Γιώργος Βασιλειάδης ρωτήθηκε για το πώς φαντάζεται ότι μπήκε το μηχανάκι, παίρνοντας το "ok" από τον "έλεγχο" και απάντησε με χιούμορ, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Μπορεί να μπήκε σε καμιά τσάντα και να κρύφτηκε εκεί (γέλια). Η αλήθεια είναι ότι φέτος από άποψη θερμών επεισοδίων μέσα στους χώρους δεν είχαμε μεγάλα ζητήματα και η αλήθεια πάλι είναι ότι επειδή υπήρξε ένας ηλίθιος μία ομάδα κινδυνεύει να χάσει το πρωτάθλημα και αυτό είναι άσχημο..."
Στο τραπέζι, έπειτα από μήνυμα ακροατή, έπεσε και η ατάκα του Αλέξη Τσίπρα κατά τη διάρκεια της 82ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, που αναφέρθηκε στην κατάκτηση πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ. Ο πρωθυπουργός είχε πει τότε: "Είναι η πρώτη φορά που το μετρό Θεσσαλονίκης δεν είναι ανέκδοτο. Το μόνο που μένει είναι να πάρει πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ."
Το ερώτημα του ακροατή, λοιπόν, έγραφε: "Καλό παιδί ο Γιώργος ο Βασιλειάδης αλλά σιγά μην αφήσει ο Αλέξης να χάσει το πρωτάθλημα ο Ιβάν..."
Πώς απάντησε ο υφυπουργός; Ως εξής: "Κάποιοι έχουν προσπαθήσει να φτιάξουν μία μαγική εικόνα. Αυτό που έχει καταφέρει αυτή η κυβέρνηση, ο Αλέξης όπως λέει και ο φίλος είναι να έχει διασφαλίσει ότι τα όργανα κρίνουν με βάση δεδομένους κανόνες. Το αν θα γίνονται παρατυπίες ακόμα δεν είμαστε ευχαριστημένοι, δεν είμαστε ευχαριστημένοι με όσα έχουμε πετύχει μέχρι τώρα.
Θέλει πολλή δουλειά. Και είναι δουλειά του Αλέξη που προσπαθεί να φέρει το VAR, να κάνει τους τρεις ξένους αρχιδιαιτητές για να μην φτιάχνουμε μαγικές εικόνες βασισμένες σε τσιτάτα και εμμονές που υπάρχουν από αντιπαραθέσεις σε άλλα πεδία της οικονομικής ή πολιτικής ζωής τα οποία δεν μεταφέρονται απαραίτητα στο ποδόσφαιρο. Μη δημιουργούμε λοιπόν κάποια δεδομένα."
http://www.contra.gr/Soccer/greece/o-vasileiadhs-gia-to-skoyteraki-kai-to-dwro-toy-aleksh-ston-ivan.5096039.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου