Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Συλλαλητήρια σε όλη την Ελλάδα κατά του σχεδίου «Αθηνά»


Συλλαλητήρια οργανώνουν σήμερα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη σπουδαστικοί σύλλογοι ΤΕΙ από όλη την Ελλάδα, διαμαρτυρόμενοι για το σχέδιο «Αθηνά».


Στη Θεσσαλονίκη, η Γραμματεία Νέων του ΠΑΜΕ, η Γραμματεία Θεσσαλονίκης του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών, ο Σύλλογος Σπουδαστών Δημοσίων ΙΕΚ Θεσσαλονίκης και ο Σύλλογος Σπουδαστών Ιδιωτικών Σχολών της πόλης οργανώνουν συγκέντρωση στις 11.00 μπροστά στο υπουργείο Μακεδονίας Θράκης. Στην κινητοποίηση θα συμμετέχουν σπουδαστές και φοιτητές από τις Σέρρες.

Στην Αθήνα, η συγκέντρωση οργανώνεται για τις 13.00 στην Ομόνοια. Συμμετοχή αποφάσισαν οι Σπουδαστικοί Σύλλογοι ΑΣΠΑΙΤΕ, ΣΤΕΦ ΤΕΙ Αθήνας, ΣΕΥΠ ΤΕΙ Αθήνας, ΣΤΕΦ ΤΕΙ Πειραιά, ΣΤΕΦ ΤΕΙ Πάτρας, ΣΤΕΦ, ΣΔΟ και ΣΕΥΠ του ΤΕΙ Ηρακλείου, ΤΕΙ Ρεθύμνου, ΣΤΕΦ και ΣΔΟ του ΤΕΙ Καβάλας, ΣΤΕΦ και ΣΔΟ του ΤΕΙ Κοζάνης, ΣΔΟ ΤΕΙ Λάρισας, ΤΕΙ Λαμίας, ΤΕΙ Μεσολογγίου, ΤΕΙ Λευκάδας, οι σύλλογοι οικότροφων Εστίας ΑΣΠΑΙΤΕ, Εστίας ΤΕΙ Χαλκίδας και Εστίας ΤΕΙ Ηρακλείου.

Εξάλλου, οι φοιτητικοί σύλλογοι Μαθηματικού και Φυσικού Πάτρας, Πληροφορικής Χαροκόπειου και ο σύλλογος οικότροφων Εστίας Πανεπιστημίου Πάτρας στηρίζουν την κινητοποίηση και καλούν τους φοιτητές σε μαζική συμμετοχή.

Στην Ξάνθη, στη γενική τους συνέλευση οι φοιτητές του Πολυτεχνείου αποφάσισαν ανάλογη κινητοποίηση το πρωί, ενάντια στο σχέδιο «Αθηνά», αλλά και ζητώντας δωρεάν σίτιση και στέγαση για όλους τους φοιτητές.

Επιμέλεια: Σοφία Χρονοπούλου
Πηγή: ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου