Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες των χρυσαυγιτών που πυρπόλησαν ΑΤΜ στο Βόλο



Στη δημοσιότητα δόθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ. οι φωτογραφίες και τα στοιχεία των τριών χρυσαυγιτών στο Βόλο οι οποίοι συνελήφθησαν για εμπρησμό Α.Τ.Μ. της τράπεζας Κύπρου, με βόμβες μολότοφ.

Τα στοιχεία δόθηκαν στη δημοσιότητα ύστερα από σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Βόλου, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τους. 

Πρόκειται για τους:

 

1) ΚΙΟΥΜΟΥΡΤΖΟΓΛΟΥ Χρήστο του Κωνσταντίνου και της Αναστασίας, ο οποίος γεννήθηκε την 24-07-1992 στο Βόλο, 



2) ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ Αριστείδη – Δαυίδ του Αθανασίου και της Ηλέκτρας, ο οποίος γεννήθηκε την 12-04-1990 στην Καστοριά,



3) ΑΝΔΡΕΟΥ Ορφέα του Γεωργίου και της Αγνής, ο οποίος γεννήθηκε την 19-07-1995 στο Βόλο,



Σε βάρος τους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για κατοχή από κοινού εκρηκτικών υλών, έκρηξη από κοινού, διακεκριμένη περίπτωση φθοράς από κοινού πράγματος ιδιαίτερα μεγάλης αξίας που βρίσκονταν σε δημόσιο χώρο με έκρηξη, από περισσότερους από δύο, που ενήργησαν με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, παράνομη οπλοκατοχή από κοινού και κατά μόνας για τον πρώτο και τον τρίτο και παράνομη οπλοφορία από κοινού. 

«Η δημοσίευση των παραπάνω στοιχείων ταυτότητας και των φωτογραφιών αποσκοπεί στην ενδελεχή διερεύνηση των διωκόμενων πράξεων, την προστασία του κοινωνικού συνόλου, καθώς και την ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων. 

Στο πλαίσιο αυτό παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τα άτομα αυτά, να επικοινωνήσει στον αριθμό κλήσης 24210 – 76957 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας. Υπενθυμίζεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας» αναφέρει η αστυνομία σε σχετική ανακοίνωσή της.

Επιμέλεια: Μυρτώ Τσάβαλου

Διαβάστε επίσης:
Ακροδεξιά μολότοφ κατά τράπεζας Κύπρου, Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2013


http://www.zougla.gr/greece/article/sti-dimosiotita-i-fotografies-ton-xrisavgiton-pou-pirpolisan-atm-sto-volo


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου