Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Στήριξη Α. Τσίπρα στους απόστρατους


Τη συμπαράσταση του ΣΥΡΙΖΑ στους εν ενεργεία και τους αποστράτους των Ενόπλων Δυνάμεων, εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας, κατά τη σημερινή συνάντησή του με το συντονιστικό συμβούλιο των Ενώσεων Αποστράτων Αξιωματικών.


Ο κ. Τσίπρας επισήμανε σχετικά ότι το κόμμα του «από θέση αρχής εναντιώνεται στις περικοπές μισθών και συντάξεων, που επιβάλλουν οι μνημονιακές πολιτικές και θεωρεί απαραίτητη την άμεση απεμπλοκή από αυτές».

Ο ΣΥΡΙΖΑ, πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας, αναγνωρίζει ότι μέσα στο πλαίσιο αυτό, οι απόστρατοι και οι εν ενεργεία αξιωματικοί έχουν υποστεί δυσανάλογα μεγάλες περικοπές και τόνισε ότι οι ρυθμίσεις αυτές πρέπει να ανατραπούν και να αποτραπεί κάθε νέα περικοπή. Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε την ανάγκη αναθεώρησης των αποφάσεων της κυβέρνησης, ώστε να αποκατασταθεί η δυνατότητα αξιοπρεπούς επιβίωσης των στρατιωτικών και των οικογενειών τους.

«Δεσμευόμαστε ότι, με στοχευμένες παρεμβάσεις, θα διεκδικήσουμε την αποκατάσταση όλων των αδικιών και προσβλέπουμε στη συνεργασία με όλες τις Ενώσεις των Αποστράτων και των εν ενεργεία στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων» κατέληξε, στη δήλωσή του, ο κ. Τσίπρας.

Πηγή: ΑΠΕ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου