Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Πυρά ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης


Ο ΣΥΡΙΖΑ με σημερινή του ανακοίνωση, σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις στην Κύπρο, αναφέρει ότι η απόφαση για την Κύπρο κατέδειξε όχι μόνο το στρατηγικό αδιέξοδο των κυρίαρχων δυνάμεων στην Ευρώπη, αλλά και την επικίνδυνη εμμονή της ελληνικής κυβέρνησης στην εφαρμογή των πιο ακραίων μνημονιακών πολιτικών.


Επίσης, ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί την κυβέρνηση ότι προσπαθεί τώρα να διασωθεί επικοινωνιακά στο εσωτερικό της χώρας, ανανεώνοντας τους εκβιασμούς και τα διλήμματα προς τον ελληνικό λαό. Επισημαίνει δε ότι η κυβέρνηση, αντί να απολογείται για τη στάση υποτέλειας απέναντι στην τρόικα και τους εκβιασμούς της, για τις επιπτώσεις που έχει η μνημονιακή πολιτική στην πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας, για τις προεκλογικές υποσχέσεις που έγιναν κουρελόχαρτα, τολμά να κουνά το δάχτυλο σε όλους όσοι προτείνουν την αλλαγή πολιτικής σε Ελλάδα και Ευρώπη, ως το μόνο δρόμο αναστροφής της πορείας καταστροφής.

«Τίποτα, όμως, δεν μπορεί να σώσει μια κυβέρνηση που έχει απονομιμοποιηθεί πλήρως στη συνείδηση του ελληνικού λαού, που είναι κοινωνικά και πολιτικά απαξιωμένη, εξυπηρετώντας τα συμφέροντα των λίγων και των ισχυρών», καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή: ΑΠΕ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου