Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Καθολική κοινωνική αποδοκιμασία για τα ανδρείκελα των ΝΔ-ΔΗΜΑΡ,ΠΑΣΟΚ(νέα φυγάδευσή τους από το συνέδριο των νοσ γιατρών)

 
Σημαντικές πολιτικές αποδοκιμασίες που εκφράζουν συνολικά την κοινωνία ρίφθηκαν με μεγάλη επιτυχία στο συνέδριο των νοσοκομειακών γιατρών(ΟΕΝΓΕ) που γινόταν από τις 29 έως και 31 Μαρτίου. Οι νοσοκομειακοί γιατροί είναι πραγματικά οι πρώτοι αποδέκτες της κοινωνικής σφαγής που έχει επιβληθεί στην Ελλάδα από τους αλήτες των ΠΑΣΟΚ,ΝΔ,ΔΗΜΑΡ κλπ υπό τις εντολές των ΔΝΤ-Ε.Ε.


 Βλέπουν καθημερινά την ανθρώπινη διάσταση της κοινωνικής σφαγής αλλά έχουν και την πλήρη εικόνα της αποκτήνωσης των πολιτικών που επιβάλλονται , μιας και οι “περικοπές” σε φάρμακα, συντάξεις, ανεργία ιδιωτικοποιήσεις νοσοκομειακών κλινών, δοτές διοικήσεις από τα παράσιτα των κωματικών στρατών  κλπ ξεδιπλώνονται καθημερινά μπροστά στη δουλειά τους.


Όσοι ζουν και εργάζονται στο χώρο των νοσοκομείων είναι αποδέκτες όλης της απάνθρωπης κατάστασης που έχουν επιβάλλει πάνω στα πιο αδύναμα κοινωνικά μέλη, οι αλήτες και ντόπιοι ναιναίκοι του ΔΝΤ.


Η αποδοκιμασία των νοσοκομειακών γιατρών είναι από τις πιο ειλικρινείς αντιδράσεις μιας κοινωνίας που θέλει και πρέπει να αντισταθεί, που κατανοεί την αλητεία των πολικών του Μνημονίου αλλά και έχει την κοινωνική ευθύνη να απευθύνει την αποδοκιμασία εκεί που πρέπει: στα ανδρείκελα του Μνημονίου των ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ,ΝΔ. 

Σημείωση. Δεν βρέθηκε κανένας να υποστηρίξει τα ανδρείκελα των ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ,ΝΔ. Η κοινωνική περιθωρειοποίηση είναι το παράσημο της αλητείας τους, η επιβράβευση της αλητείας τους απέναντι σε μία ολόκληρη κοινωνία. Τα όποια ανταλάγματα(οικονομικά ή επαγγελματικά) που έχουν πάρει είναι ελάχιστα στην κοινωνική οργή και αποδοκιμασία που τους επιφυλάσει η κοινωνία..




ΥΓ: Παρουσιάστηκαν με ελάχιστη επιτυχία , κυρίως στα τηλεοπτικά πλατό νέες δημοσκοπήσεις με άνοδο της ΝΔ και ηχηρά νούμερα για τα νούμερα των ΠΑΣΟΚ,ΝΔ. Την ώρα που οι μπάτσοι τους φυγαδεύουν από την κοινωνία προκειμένου να σωθούν από τις αντιδράσεις κάποιοι νομίζουν ότι κατασκευάζουν συνενοχή και κοινωνική αποδοχή κατασκευάζοντας δημοσκοπήσεις!!!!   Η παρακμή, η αλητεία, η μαφία των ΜΜΕ νομίζουν ότι ελέγχουν, τόση απόσταση τους χωρίζει από την κοινωνία ..  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου