Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Παρασκευή, 9 Φεβρουαρίου 2018

(Συνάδελφοι, μας αφορά! Η Δούρου, ο Μπιζάς, ο Σακούτης, ο Κεφαλάς, ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΛΑΕ - μαζί με τις δήθεν εργατικές συνδικαλιστικές τους παρατάξεις - θέλουν να διαλύσουν τον ΕΔΣΝΑ για χάρη μικρών και μεγάλων εργολάβων)! Συνεδρίαζει το ΔΣ της ΚΕΔΕ τη Δευτέρα

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ θα συνεδριάσει τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου στις 11:00  το πρωί στα γραφεία της Ένωσης (Ακαδημίας 65 και Γενναδίου 8,  3ος όροφος).
Στο επίκεντρο της συνεδρίασης θα βρεθούν μεταξύ άλλων ζητήματα που αφορούν στην Υπουργική Απόφαση που προβλέπει τροποποίηση στη σύνθεση των Διοικητικών Συμβουλίων των Σχολικών Επιτροπών και στο νέο νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών για τους ΦΟΔΣΑ.

Επιπλέον  θα συζητηθεί το θέμα της προετοιμασίας και διοργάνωσης του δεύτερου μαραθωνίου καινοτομίας της ΚΕΔΕ για τις έξυπνες πόλεις.
Να σημειωθεί ότι στη συνεδρίαση θα παρευρεθεί ο Πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής του Δικτύου Ελλήνων Αιρετών Αυτοδιοίκησης της Ευρώπης, κ. Γιώργος Κοντορίνης, προκειμένου να παρουσιάσει τον απολογισμό των δραστηριοτήτων του Δικτύου, με δεδομένη την ολοκλήρωση της θητείας της σημερινής Συντονιστικής Επιτροπής.

http://www.aftodioikisi.gr/ota/dimoi/synedriazi-ds-tis-kede-ti-deftera/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου