Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

(Η κόντρα για τον Μαρινάκη έχει και εσωσυριζαίικες προεκτάσεις; Στοχοποιείται έμμεσα μεγαλοστέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο ανοιχτά και κρυφά έχει σφιχταγκαλιαστεί με όλη την ομάδα Μαρινάκη; Ο Τσίπρας είναι πολύ νέος για τιμητική συνταξιοδότηση)! Επίθεση Μαξίμου στη Νέα Δημοκρατία για το Noor1

Επίθεση Μαξίμου στη Νέα Δημοκρατία για το Noor1

Σε εξαιρετικά έντονo ύφος και με σκληρή γλώσσα απάντησε το γραφείο του πρωθυπουργού στη Νέα Δημοκρατία για τον τρόπο με τον οποίο κινείται το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην υπόθεση Noor1, επισημαίνοντας μάλιστα πως η ΝΔ επιχειρεί πολιτική αποσταθεροποίηση της χώρας.


Το Μέγαρο Μαξίμου καλεί την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας να καταθέσει πρόταση μομφής εναντίον του υπουργού Άμυνας, εάν το επιθυμεί, κι όχι να την επικαλείται και στη συνέχεια να ανασκευάζει. Η ανακοίνωση του γραφείου του πρωθυπουργού καταλήγει πως στη Βουλή «δεν θα μπορέσουν (η ΝΔ) να συνεχίσουν με ένοχες σιωπές και μισόλογα. Θα υποχρεωθούν να μιλήσουν με ονόματα, ώστε να πληροφορηθεί και ο ελληνικός λαός».


Το Μαξίμου καλύπτει πλήρως τον υπουργό Άμυνας για όλες του τις ενέργειες στην υπόθεση Γιαννουσάκη και διερωτάται εάν ο λόγος που προκαλεί τις αντιδράσεις στη Νέα Δημοκρατία είναι το γεγονός ότι γνωστός επιχειρηματίας θίγεται από τη συγκεκριμένη ιστορία, ενώ καλεί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να μιλήσει ανοιχτά και με ονόματα. 

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης έχει ως εξής:

Η ΝΔ, αφού για μία ακόμη φορά διαψεύσθηκαν οι ελπίδες της να μην πετύχει η κυβέρνηση θετική συμφωνία για την ελάφρυνση του χρέους και να μην κλείσει η αξιολόγηση, τώρα εναποθέτει όλες τις ελπίδες της για πολιτική αποσταθεροποίηση σε ανθρώπους του υποκόσμου και ισχυρά επιχειρηματικά συμφέροντα. 

Εδώ και μία εβδομάδα προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις με μισόλογα και υπονοούμενα, στοχοποιώντας μεθοδευμένα τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, γύρω από τη βρώμικη υπόθεση του Noor1, που οψίμως ανακάλυψε και όχι όταν οι βασικοί μάρτυρες έπεφταν ο ένας μετά τον άλλον νεκροί. 

Καλούμε λοιπόν, τον κ. Μητσοτάκη και τη ΝΔ να απαντήσουν ευθέως:

1. Γιατί ακριβώς κατηγορούν τον υπουργό Άμυνας;

2. Εναντίον ποιου στρέφεται η υποτιθέμενη σκευωρία για την οποία κάνουν λόγο στη ΝΔ;

3. Γιατί δεν μιλάνε ανοιχτά; Γιατί δεν λένε ονόματα;

4. Υπάρχει μήπως συγκεκριμένος επιχειρηματίας που φέρεται να εμπλέκεται και να θίγεται;

5. Μήπως τελικά η ΝΔ του κ. Μητσοτάκη, αντ’ αυτού ή κατ’ εντολήν του, εκτελεί συμβόλαιο πολιτικής εξόντωσης του υπουργού, που έπραξε το μεγάλο ατόπημα να προτρέψει όποιον ισχυρίζεται ότι έχει στοιχεία να απευθυνθεί στη Δικαιοσύνη;

Προκαλούμε τον κ. Μητσοτάκη και τη ΝΔ να καταθέσουν άμεσα πρόταση μομφής εναντίον του υπουργού Άμυνας, αντί να την επικαλούνται υπογείως και μετά να ανασκευάζουν. 

Στη Βουλή, άλλωστε, δεν θα μπορέσουν να συνεχίσουν με ένοχες σιωπές και μισόλογα. Θα υποχρεωθούν να μιλήσουν με ονόματα, ώστε να πληροφορηθεί και ο ελληνικός λαός
.


http://www.zougla.gr/politiki/article/epi8esi-maksimou-sti-nea-dimokratia-gia-tin-ipo8esi-nor1

1 σχόλιο:

  1. Τι να πούμε;;;
    Η Χύτρα (κατσαρόλας)/Χώρα αφήνει τον ατμό της βοθρήλας που βράζει!
    Και οι "Καλοί" και οι "Κακοί" στον ίδια κουζίνα του μαγειρέματος της βοθρυήλας είναι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή