Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

(Ξανά και ξανά και ξανά "μπράβο" στη Ζωή)! Ζωή Κωνσταντοπούλου για το βιβλίο του Γλέζου: 'Δεν προλογίζω με μνημονιακούς'



Διευκρινίσεις για την απόφασή της να μην προλογίσει το βιβλίο του Μανώλη Γλέζου «Ακρωνύμια» μαζί με τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση και τον πρώην πρόεδρο της Βουλής, Ευάγγελο Μεϊμαράκη έδωσε στο News24/7 η πρώην πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου αποσυνδέοντας το ζήτημα με την προστριβή που είχε με το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς στο Δίστομο.



«Εξήγησα στον Μανώλη ότι δεν προλογίζω βιβλία μαζί με μνημονιακούς και καθεστωτικούς» ανέφερε η κυρία Κωνσταντοπούλου στο News247 και τόνισε ότι είχε αποκαλύψει τις προθέσεις στον Μανώλη Γλέζο από τον Ιανουάριο. Τόνισε, μάλιστα, ότι το βιβλίο κυκλοφορεί εδώ και μήνες και επισήμανε ότι η άρνησή της να συμμετάσχει στον πρόλογο δεν σχετίζεται με το περιστατικό του Διστόμου ανάμεσα στην ίδια και τον Μανώλη Γλέζο.
Σημειώνεται ότι ο Μανώλης Γλέζος ζήτησε από τον νυν και τους πρώην προέδρους να προλογίσουν. Οι κ. Βούτσης και Μεϊμαράκης ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμα αλλά η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν απέστειλε σημείωμα για τον πρόλογο. Κατόπιν αυτών ο Μανώλης Γλέζος επέλεξε να αφήσει κενές τις σελίδες κάτω από το όνομά της στον πρόλογο του βιβλίου.

Ν. Βούτσης: Τιμή για μένα και τη Βουλή η έκδοση του βιβλίου

Στο σημείωμά του ο Νίκος Βούτσης σημειώνει ότι η πραγματοποίηση της έκδοσης του βιβλίου του Μανώλη Γλέζου απετέλεσε πρόθεση και των προκατόχων του. Σημειώνει δε ότι η έκδοση του βιβλίου αποτελεί τιμή τόσο για τον ίδιο όσο και για όλους τους βουλευτές της παρούσας Βουλής.
Αντίστοιχα ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης χαρακτηρίζει «ιδιαίτερα τιμή» για εκείνον το γεγονός ότι ο Μανώλης Γλέζος μοιράστηκε μαζί του τις σκέψεις και τους προβληματισμούς του για την έκδοση του βιβλίου

http://news247.gr/eidiseis/politiki/zwh-kwnstantopouloy-gia-to-vivlio-toy-glezoy-den-prologizw-me-mnhmoniakous.4740696.html

1 σχόλιο:

  1. 1ον. ... και ρωτάμε ωμά και ... διακριτικά:

    α) Είναι Σύμπτωση για την "προώθηση" που έκανε Αυτό Το ΣΑΠΙΟ Πολιτικό και Πολιτειακό Συστήμα για τα ... Σκουπίδια;; Τι θέλουν να κρύψουν; Γιατί θέλουν να παραπλανήσουν;;; Τί θέλουν να κρύψουν σε Πανεθνικό Κοινωνικό Επίπεδο;;; Περίεργο!!!

    β) ... Καλά τα "Αστυνομικά" Δελτία με Noor 1 and 2 and 3!!! Αλλά Γιατί Σκάει τώρα μετά ... Χρόνια;;; Ασχέτως εάν είναι αλήθεια ή φύκια! Γιατί ΤΩΡΑ;;; Τι θέλουν να κρύψουν;;; Γιατί Δημιουργούν Εστιάσεις Προσοχής Σε Πολιτικοκοινωνικό Επίπεδο;;; Περίεργο!!!

    ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ-Απολύτως!!! Διότι ΟΛΟΙ ΚΟΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜουΜουΕ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΚΑΤΙ Συγκεκριμένο Την Αυτήν Στιγμήν!!!

    Αυτό Το Χρονικό Διάστημα ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΜΙΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΠΌ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΈΚΑΝΕ Ο γέρος Καραμανλής και η Αμερικάνικη Χούντα Του 67 με Ολοκλήρωση της το 1974 --- ΤΗΝ Προδοσία ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΈΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (Θυμίζουμε Κρήτη!!!) Και Τον Ρόλο ΤΩΝ ΑΓΓΛΩΝ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ!!!

    Παράλληλα με τα ... "Σκουπίδια" ("Αρχαία" Ελληνικά λέγονται τα Σκουπίδια ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ) και Nooour1/2/3 με τα Σκατά που κουβαλούσε πριν χρόνια ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ!!! Χίλιες φορές χειρότερη από το σχέδιο του Εσωτερικοφασίστα Anan!!!

    Πάμε ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!!!! Χειρότερη Του 22!!!

    Και Τα ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ Της Ελληνικής Πολιτείας Αποπροσανατολίζουν με Σκουπίδια και Ναρκωτικά!!!

    Αποικιοκρατούμενοι Λακέδες δεν Διαφέρεται Από τα Ναζιστάκια της Χρυσής Αυγής!!!

    Ξυλούρης: Για τους Πουλημένους Βόλι δεν πετάμε/χαλνάμε αλλά με πέτρες τους πετροβολάμαι!!! Όλοι οι Πουλήμένοι Είναι Καταραμένοι- Και το Αρχιιερατείο της Εκκλησίας!!!! Νάσται Σίγουροι ΓΙΑΥΤΟ!!!!




    2ον. Τι έκανε λέει;;;

    Ο Γιούνκγερ... επίτιμος καθηγητής στο ... ΑΠΘ;;;

    Ανοιχτή Προσβολή στο Όνομα Του Αριστοτέλη και στον Ίδιο τον Αριστοτέλη με Ταύτιση Του ΑΠΘ με Νεκρόφιλους!!!

    Αλλά τι περιμένεις από μια Χώρα που διώχνει τόσο τους Επιστήμονες στο Εξωτερικό όσο και γενικά τον Λαό της Αυτής Χώρας!!!

    Η "Ελληνική" Εξουσία Είναι Εχθρός Της Ελλάδος τόσο στον Ακαδημαϊκό Τομέα όσο και στον Πολιτικό!

    Γενικά και Ειδικά: ΌΛΟ ΤΟ ΣΎΣΤΗΜΑ ΕΊΝΑΙ ΕΧΘΡΙΚΌ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ! ΌΛΟ ΤΟ ΣΎΣΤΗΜΑ ΕΊΝΑΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ! Έχουν Τα Ίδια Χαρακτηριστικά Τα ΕλιτοΝαζιστοΦασιστικά που Έχουν οι Βρετανοί Αποικιοκράτες και τα ΕλιτοΣιωνιστικά Ναζοί (παραπομπή στο έργο: Ο Μεγάλος Δικτάτωρ του Τσάρλι Τσάπλιν!)!!!


    ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ Ο-Λ-Α ΜΕ ΜΙΑ ΜΟΝΟΚΟΝΔΥΛΙΑ (Από το "21" μέχρι Τώρα/Σήμερα ΌΤΑΝ ΈΡΘΕΙ Η ΏΡΑ Η ΕΥΛΟΓΙΜΕΝΗ!!! Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑ ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!!!)!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή