Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

(Τόσο μεγάλη είναι η ανάγκη του για αυτοεπιβεβαίωση)! Γλέζος: Και αν πεθάνω θα σας κυνηγά η ύπαρξη μου

Ο Μανώλης Γλέζος, εμφανώς συγκινημένος, κέρδισε το χειροκρότημα των θεατών με τις αναφορές τους στη διαχρονικότητα του ελληνικού έθνους και την αντίσταση του ελληνικού λαού στους κατακτητές. «Και αν πεθάνω θα σας κυνηγά η ύπαρξη μου για να κάνετε αυτά που πρέπει να κάνετε. Μη νομίζετε ότι θα γλυτώσετε από εμένα», είπε απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα και στα υπόλοιπα πολιτικά πρόσωπα που γέμισαν την αίθουσα εκδηλώσεων της Βουλής των Ελλήνων.

Πριν την έναρξη της εκδήλωσης ο Μανώλης Γλέζος είχε θερμή χειραψία με τον Αλέξη Τσίπρα. Το βιβλίο που εκδόθηκε από τη Βουλή των Ελλήνων παρουσίασε ο πρόεδρος του κοινοβουλίου, Νίκος Βούτσης, ο πρώην πρόεδρος Βαγγέλης Μεϊμαράκης και ο φιλόλογος-συγγραφέας Λαοκράτης Βάσσης. Την εκδήλωση συντόνισε ο δημοσιογράφος Γιώργος Βότσης.
Το «παρών» έδωσε - μεταξύ άλλων-  και ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, Δημήτρης Σιούφας, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλης Αποστόλου, ο πρώην υπουργός Παιδείας Αριστείδης Μπαλτάς, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός προστασίας του πολίτη Γιάννης Πανούσης και πολυάριθμοι νυν και πρώην βουλευτές και πολιτικά στελέχη από όλες τις πτέρυγες της Βουλής.
http://news247.gr/eidiseis/politiki/glezos-kai-an-pethanw-tha-sas-kynhga-h-uparksh-moy.4744771.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου