Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Προς το παρόν κάποιοι «πείραξαν» την μπατσάδικη αφίσα ...



Του Γ. Γ.

 Οι μπατσοσυνδικαλιστές κυκλοφόρησαν αφίσα με την οποία καλούν τους ομόσταβλους τους –και όχι μόνο- σε συγκέντρωση στις 29 του μήνα στην πλατεία Εξαρχείων. 
Πέρα απ’ το ότι την ίδια μέρα και στον ίδιο χώρο υπάρχει «Συγκέντρωση – Μικροφωνική Αλληλεγγύης στον αγώνα των κρατουμένων», όπως διαβάζουμε στο indymedia, προσπαθώ να καταλάβω που το πάνε και κλιμακώνουν την λεκτική τους πρόκληση οι μπάτσοι.



 Λέω λεκτική γιατί η στοιχειώδη λογική λέει ότι δεν θα τολμήσουν σε καμιά περίπτωση να υλοποιήσουν αυτό που έχουν εξαγγείλει.
Και τους λόγους γιατί δεν μπορεί να γίνει μπατσοσυγκέντρωση στην συγκεκριμένη πλατεία, τους αντιλαμβάνονται όλοι/ες έχουν στοιχειώδη επαφή με την πραγματικότητα, πόσο μάλλον αν γνωρίζουν το κλίμα «λατρείας» που επικρατεί σ’ αυτό τον χώρο για τους ένστολους προστάτες του συστήματος.

Προς το παρόν πάντως κάποιοι «πείραξαν» την μπατσάδικη αφίσα. Τους δημιουργούς της και όσους ανταποκριθούν στο κάλεσμα τους, λέτε να τους αφήσουν "ανέγγιχτους;". 

Και οι προβλέψεις που κάνουν οι χρήστες του διαδικτύου, (πέρα από τον Αδωνι), σε περίπτωση που γίνει μπατσομάζωξη στα Εξάρχεια δεν θα πρέπει να ενθουσιάζουν όσους είχαν αυτή την "φαεινή" ιδέα.

Υ.Γ  Αν πέσω έξω στην εκτίμησή μου και τελικά γίνει η συγκέντρωση των μπάτσων, θα προβληματιστώ πολύ για το αντιληπτικό οπτικό πεδίο μου.


http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2017/06/blog-post_655.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου