Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Σάββατο, 1 Απριλίου 2017

Νέα αναρχική δύναμη ανταρτών, oι Διεθνείς Επαναστατικές Λαϊκές αντάρτικες δυνάμεις, σχηματίστηκαν στο Δυτικό Κουρδιστάν (Βίντεο)

Γράφει η Μαρία Π.

"Σήμερα, η επανάσταση είναι κάτω από επίθεση. Όπως στην Κομμούνα του Παρισιού και σε τόσες άλλες στιγμές της ιστορίας, οι επαναστατικές δυνάμεις αντιμετωπίζουν το μεγαθήριο της καπιταλιστικής ηγεμονίας που έχει έρθει για να καταβροχθίσει το νέο κόσμο και να υποδουλώσει όλους μας για άλλη μια φορά. Αυτό είναι το δικό μας Στάλινγκραντ.

Η επανάσταση πρέπει να υπερασπιστεί! Ως εκ τούτου ανακοινώνουμε την δημιουργία των Διεθνών Επαναστατικών Λαϊκών Αντάρτικων Δυνάμεων (IRPGF) για να υπερασπιστούμε την επανάσταση στο Δυτικό Κουρδιστάν.

Οι Διεθνείς Επαναστατικές Λαϊκές Αντάρτικες Δυνάμεις (IRPGF) είναι μια μαχητική ένοπλη αυτο-οργανωμένη και οριζόντια συλλογική εργασία για την υπεράσπιση των κοινωνικών επαναστάσεων σε όλο τον κόσμο, την άμεση αντιμετώπιση του κεφαλαίου και του κράτους, και την προώθηση του αναρχισμού.

Είμαστε δεσμευμένοι αντιφασίστες, αντικαπιταλιστές, αντιιμπεριαλιστές και ενάντια σε όλες τις μορφές της πατριαρχίας και κυριαρχίας. Σας ανακοινώνουμε τη συμμετοχή μας στο Διεθνές Τάγμα Ελευθερίας και δηλώνουμε την υποστήριξη και τη συμμαχία μας με την YPJ, το YPG, το PKK, το Διεθνές Αντιφασιστικό Τάγμα (ΑΙΤ) και τις οργανώσεις μέλη του Διεθνούς Τάγματος Ελευθερίας. Δηλώνουμε ανοικτά αγώνα μας ενάντια σε όλες τις ιμπεριαλιστικές, φασιστικές και αντεπαναστατικές δυνάμεις.
ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ROJAVA!

Νίκη για τα οδοφράγματα, τις κοινωνικές εξεγέρσεις και τις Κομμούνες.

Μαχητικές οριζόντιες αυτο-οργανωμένες συλλογικότητες και κοινότητες για την επανάσταση και τον Αναρχισμό.

Διεθνείς Επαναστατικές Λαϊκές Αντάρτικες Δυνάμεις (IRPGF)"


http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2017/04/o.html

1 σχόλιο:

  1. ΘΕΜΑ: ΕΊΜΑΣΤΕ ΩΡΑΊΟΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ


    Να γίνει η Ελλάδα Κέντρο Παγκόσμιου Πολιτισμού και Ειρήνης τονίζοντας πως «Είναι η Μόνη Λύση» (Προσθέτουμε Εμείς: Σαυτην την Δύσκολη Παγκόσμια Εξίσωση! Διότι η Ελληνική Παιδεία ο Ελληνικός Πολιτισμός Είναι η Μοναδική Ανέκαθεν Παγκόσμια Αντίληψη/Φιλοσοφία Που Εστί ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΗ ! Ανάγει Το Ανθρώπινο ΩΝ ΣΕ ... ΑΝΤΙΚΕΊΜΕΝΟ (ΕΞ-ΕΛΙΞΗ))!!!

    «Είναι Ιεροσυλία αυτό που γίνεται με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Εξουσία όλα μπήκαν κάτω από το χαλί. Σήμερα ο μνημονιακός είναι Πατριώτης» είπε μεταξύ άλλων ο Μίκης Θεοδωράκης και συνέχισε:
    «Έχει χυθεί Αίμα για την Ελευθερία της Πατρίδας ΜΑΣ, Και το Αίμα είναι Ιερό. Αυτοί που Αντιμετωπίζουν τον Λαό ως Σκουπίδια να ξέρουν ότι σε Βάθος Χρόνου (Προσθέτουμε Εμείς: dt), τα Σκουπίδια ΑΥΤΑ μπορούν να Μεταβληθούν (Προσθέτουμε Εμείς: Και να Μετασχηματιστούν) σε Δυναμίτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή